Merhaba herkese

Beni bir süredir takip ediyorsanız Hccare saç bakımı ürünlerini ve Hc cilt bakımı ürünlerini duymuşsunuzdur mutlaka. Hc Anti Wrikle Serum ise zaten favorilerim arasındaydı. #LerzanKaradanli23Nisan6Yasinda etkinliğimizde bizimle olan Hc Care markasının bu defada peeling ürününü deneme şansım oldu. 

Hc Yenileyici Aydınlatıcı Peeling Jel
Hc Yenileyici Aydınlatıcı Peeling Jel

Hc markasıyla tanıştığımdan beri uzun zaman oldu. Beğenmediğim hiç bir ürünü olmadı. Hc Complex ürününü kime tavsiye ettiysem bana dua etti desem yeri var. Saç bakım ürünleriyle tanıyıp sevdiğim Hc markası cilt bakım ürünleriyle de kendini çok sevdirdi. İlk kullandıklarımdan biri Hc Bio Active Yoğun Nemlendirici Krem en sevdiklerim arasında yeri almıştı. Bugünde sizlere Hc Peeling Cleanser hakkında yorumlarımı aktaracağım. Hc ürünleri çok başarılı olmalarının yanı sıra Hayvan testlerinde kullanılmıyor ve hayvansal katkı maddeleri barındırmıyor.

Hc Yenileyici Aydınlatıcı Peeling içerisinde minik kahverengi tanecikleri olan mis kokulu bir peeling. 150 ml lik ambalaja sahip. Hc Yenileyici&Aydınlatıcı Peeling sabun içermeyen temizleyiciler ve hassas ovucu ajanlar yardımıyla cildi, kuruluğun neden olduğu pul pul dökülmelere karşı korumayı ve cilt görünümünü yeniden canlandırmayı vadediyor. 

Hc Yenileyici Aydınlatıcı Peeling Nasıl Kullanılır?

Nemli cildime göz bölgesi hariç dairesel hareketlerle masaj yaparak uyguluyorum. Sabah-akşam kullanılabiliyor ancak ben genelde sabah kalktığımda uyguluyorum. Bir süre beklettikten sonra ılık suyla duruluyorum. Cildi kurutmuyor ve canlı bir görüntü sağlıyor. Her uyguladığımda gerçekten parlak bir görüntü veriyor. Kuru ciltli olduğum için peelinglere biraz korkarak yaklaşıyorum ama bu peeling cildimi hiç kurutmadı. İçerisinde sentetik maddeler de olmadığı için gönül rahatlığı ile kullanabiliyorum. Minik bir damlası yetiyor cildimi temizlemek için. Cildimi peeling ile temizledikten sonra da Hc Bio Active Yoğun Nemlendirici Krem ile nemlendiriyorum. Ben Hc Cilt Aydınlatıcı Peeling Jeli çok beğendim. Sizlerde güzel bir peeling arayışında iseniz şans vermenizi isteyeceğim. 
Hc Yenileyici Aydınlatıcı Peeling Jel

Hc Cilt Aydınlatıcı Peeling Jel Fiyatı 40 TL

Sizler Hc ürünlerini denediniz mi?

5 Yorumlar


  1. Belli aralıklarla yapmalıyız bu peelingi. Çokkkkk teşekkür ederiz canımmmm 🙏😊🌺

    YanıtlaSil
  2. Complex yağ ve doping sprey gerçekten şahane.. Bunu hiç denemedim fakat merak ettim :)

    YanıtlaSil
  3. AAAAh Lerzancım kanayan yarama parmak bastın . Keşke daha düzenli yapabilsem şu peeling olayını

    YanıtlaSil

View My Stats