Merhaba herkese

Yaş ilerledikçe cilt nem dengesini kaybediyor, kendini koruması için gerekli bariyerleri de iş yapamaz hale geliyor ve kaçınılmaz son! kırışıklıklar ve sarkmalar başlıyor

Nutrinew collagen
Kolajen Takviyesi Şart Nutrinew Collagen Beauty 

Peki cildimizin kırışmaması için ne yapmamız gerekiyor? Erken yaşlarda kolajen takviyesi yapmamız gerekiyor. Yediğimiz gıdalardan yeterli kolajen takviyesini alamadığımız için gıda takviyesi şeklinde hazırlanmış içeriği temiz, güvenilir firmaların hazırladığı ürünleri kullanmamız gerekiyor.



kolajen takviyesi gerekli mi
Nutrinew Collagen Beauty

Kolajen ne işe yarar? 

Kolajenin görevi sadece cilt güzelliğini, canlılığını sağlamak değil! aslında vücudumuzun her yeri için gerekli. Kas ve kemiklerimizden saçlarımıza, cildimizden göz sağlığımıza kadar tüm vücudumuz için çok faydalı aslında kolajen. Ama bizler genelde cilt güzelliğimiz bozulduğu zaman aklımıza geliyor kolajen takviyesi almak. Bağırsaklarımızı dahi düzenleyen kolajenin bu kadar faydası varken en iyisi erkenden kullanmaya başlamak.



Bir süredir kullandığım Nutrinew Collagen Beauty işe yarıyor mu?

Nutrinew Collagen Beauty  kapaklı bir kutuda içerisinde 3 mg lı şaşeler halinde 30 lu olarak satılıyor. Şaseyi bir su bardağı suya ilave edip iyice karıştırıp içiyorsunuz. Tadı ananaslı. İçimi çok rahat ki en büyük korkum ya içemezsem idi :) Etkisini daha çabuk göreyim derseniz günde iki kez de içebiliyorsunuz ama ben günde bir kez kullandım.


Nutrinew kolajenin bendeki etkilerine gelecek olursam; En büyük etkisi cilt kuruluğumu azalttı. Ben ki kuruluktan kollarımı kaşıyarak yara edebilen biriyim, bu kuruluk gerçekten çok rahatsız ediyordu beni. Losyonlar filan iyi gelse de içten de tedavi etmek en güzeli. Sonraki en mutlu eden etkisi cildimdeki matlık çok azaldı. Genetik olarak göz altı morluklarım var, bir de uyku düzenim olmadığı için morluklardan kurtulamıyordum. Çok kafama takmasam da tabi ki kim ister gözaltı morluklarını:) gözaltı morluklarımı da çok azalttı. Bunda kullandığım AA Kozmetik C vitamini konsantre serumunun da etkisi var tabi. Saçlarımda canlandı. Cildimdeki akne lekelerini çok hafifletti. Enerjimi de artırdığını söylemeden geçemeyeceğim. Özellikle Ramazanda da kullandım. Her Ramazan bağırsak tembelliği yaşayan ben bu ramazanı çok rahat geçirdim. İlk fırsatta tekrar sipariş verip devam etmeyi düşünüyorum.

Nutrinew collagen beauty içeriğinde Hydrolyzed Collagen , Hyaluronic Acid ve C vitamini içerdiği için yaraların daha kolay iyileşmesini, cildin kendini daha çabuk yenilemesini de sağlıyor. Nutrinew Collagen Beauty satış fiyatı 350 TL. Son bir not; şaşeler balık ürünü içerdiği için alerjen olabilir. Balığa karşı alerjisi olanlar doktoruna danışmadan kullanmasınlar.

Nutrinew Collagen Beauty kullananlar sizlerin de yorumlarını bekliyorum.

10 Yorumlar

  1. Farklı markalarda benzer ürünler kullanan arkadaşları var ancak ben hiç girişmedim bu kolajen işine :)

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir takviye Lerzancığım. Teşekkür ederiz bu faydalı bilgiler için. Selamlar canım 😊🌷🤚

    YanıtlaSil
  3. Kolajen takviyesi fiyatı pahalı 350 lira :)

    YanıtlaSil
  4. Kolajen takviyesine benimde ihtiyacım var. Bakıyorum teşekkürler

    YanıtlaSil
  5. Ben de başladım bir aydır içiyorum tabletini mutlaka alınmalı şimdiden faydasını gördüm diyebilirm

    YanıtlaSil
  6. Kolajen takviyesi bende almak istiyorum ama şöyle bir fiyatlara baktımda çok pahalı geldi. Alırsam nutrinew markasını alayım canım sağol tavsiyen için.

    YanıtlaSil
  7. ben de başka bir markadan sipariş verdim henüz gelmedi..gelince kullanıp yazacağım..

    YanıtlaSil
  8. Unutmadığım zaman akşamları kullanıyorum. Belirgin bir fayda oluyor mu bilmiyorum ama eklem ağrılarına iyi geliyor sanırım.

    YanıtlaSil
  9. Balık kokusundan dolayı içerken midemi bulandırıyor.... Kokmuş balık gibi...yeni kullanmaya başladım faydalarını umarım devam ettirenilirim...

    YanıtlaSil
  10. Kolajen bir başlayıp bir bırakanlardanım. Umarım düzenli kullanmaya başladıktan sonra faydasını göreceğim :)

    YanıtlaSil

View My Stats