Merhaba herkese

Bugün sizlerle son zamanlarda kullandığım bir ürün olan Dermokil Soyulabilir Havyarlı Kil Maskesi yorumlarım sizlerle...
dermokil soyulan maske
Dermokil Soyulabilir Havyarlı Siyah Kil Maskesi
Dermokil siyah kil maskesi vaatleri siyah noktaları temizlemek, cilt üzerindeki ölü hücreleri temizlemek, cildi arındırıp aydınlık bir görüntü vermek ve yaşlanma etkilerini geciktirmek.

Siyah maskenin paketini açar açmaz yoğun ve güzel bir parfüm kokusu sarıyor ortamı. Ben sevdim ama yoğun kokudan rahatsız olanlar da olabilir. Ambalajdan sıkarak çıkarttığım maske kolay sürülüyor akma bulaşma yapmıyor. Bir paketteki ürünle rahatlıkla iki yüz temizlenebiliyor. Yüzüme özellikle burun ve çene kısmıma yoğun olarak sürdüm ve bekledim. Bu arada paket açıldıktan sonra hemen tüketilmesi gerekiyor. Bu yüzden maskeyi her seferinde hem kendime hem oğlum Kayra'ya yaptım. Bu sayede hem kuru cilt(bu ben oluyorum ) hem de yağlı cilt(bu da Kayra) üzerindeki etkisini gözlemlerim diye düşündüm.

dermokil sotulabilir maske kullanımı

Dermokil Soyulabilir Havyarlı Siyah Kil Maskesi kullanımı ise; Sürer sürmez bir serinlik hissi oluşturdu. Sonrasını hafif bir kaşınmaya bıraktı. 15 Dakika beklettikten sonra soydum. Kayra için 20 dakika beklettim. Soyarken çok zorlanmadım yada acı çekmedim. Sadece bir püf olarak ilave edeyim çok kalın sürüp soymakta zorlandığım yerleri kağıt havlu ile sildim. Çünkü su tuttuğumda elimdeki maske artıkları bile zor çıkıyordu. Hani böyle bulaşma gibi değil de sanki elimle bütünleşmiş gibi oldu. Sanırım soyulabilen maske olduğu için böyleydi.

Yüzümü en son sadece su ile yıkadığımda sanki nemlendirici sürmüşüm gibi yumuşattı. Siyah noktalardaki etkisi yüzde 60 diyebilirim. Belki de daha sık kullanmak gerekiyor. Herhangi bir kızarıklık ya da alerji yapmadı ama yüzümdeki o soğukluk hissi bir süre devam etti. Tekrar alırmısınız derseniz alırım o yumuşaklık ve rahatlık hissi gerçekten güzel. Dermokil Soyulabilir Maske fiyatı 75ml 30 TL-40 TL arasında değişiyor. Tekli kullanımdaki maskeler ise daha pratik bana göre 15ml olanların fiyatı da 10 TL-15 TL arasında değişiyor. Siz kullandınız mı? Dermokil soyulabilir havyarlı siyah kil maskesi kullananlar siz ne düşünüyorsunuz ?

1 Yorumlar

  1. Dermokil Soyulabilir Havyarlı Siyah Kil Maskesini ilk defa duydum. Boş kaldıkça maske yapanlardanım ben de :)

    YanıtlaSil

View My Stats