Merhaba herkese
Bugün sizlere bir süredir kullandığım Hc Care markasına ait kırışıklık karşıtı günlük serum ürünü Hc Care Anti Wrinkle Serum hakkındaki deneyimlerimi anlatacağım.

yüz serumu
Hccare kırışıklık karşıtı serum ambalajı bile çok özenli. İçini açtığımızda 30ml lik üzeri pompalı bir şişe çıkıyor içerisinden. Serumun cildimize süreceğimiz kısmı ise cam. İçerisinden yeteri kadar ürünü çekip yüzümüze yukarı doğru hareketler ile yediririyoruz.  Botoks alternatifi olarak üretilen bu serumun kokusunu çok beğendim. Daha önce başka markalarda serum deneyimlerim olmuştu ve hiç güzel kokulu bir seruma rastlamamıştım Hc Care bu konuda bile tam not aldı benden. Çünkü genellikle yatarken kullandığım serumun kokusu kötü olduğu zaman kullanmak içimden gelmiyordu. Oysa Hc Care Anti Wrinkle Serumda gece nemlendirici sürer gibi sürüyorum ve o hafif kokusu çok iyi geliyor. Parfümlü kremler bazen bana alerji yapabilirken bu serumda o sıkıntım da olmadı. Kırışıklık karşıtı serumu nisan ayında kullanmaya başladım ve açıkçası mucize beklemiyordum ama şampuanları ve saç bakım kremleri bu kadar iyi ise sanırım cilt bakım ürünleri de iyidir diyordum.




Öncelikle içeriğine bakacak olursak en çok dikkatimi çeken yeniden diriliş bitkisi içermesi. Bir diğer önemli içerik ise %15 oranında Argireline içermesi. Türkiye'de bu oranda Argireline içeren başka bir serum yok. Bir de Matrixyl 3000 içeriği var ki kırışıklık azalması için en etkili maddelerden birisi. İçerisindeki Daymoist Clr ise nem eksikliğini tedavi ediyor.
Gelelim yorumlarıma kullanmaya başladığımdan beri cildimde aydınlanma arttı. Güneş lekelerime iyi geldi gerçi şunu söylemeden geçemeyeceğim bu serum ile birlikte düzenli olmasa da Hc Care Age Defense ürününü de kullandım. Eski tanıdıklarım bile cildin daha bir aydınlık ve canlı gözüküyor derken yeni tanıdıklarım gerçekten 40 yaşında mısınız ? hiç kırışıklığınız yok dediler. Cildimde zaten çok aşırı kırışıklığım yoktu ama alın bölgesi ve  kaz ayaklarıma (özellikle yaş ilerlediği için) önlem almanın tam zamanı diye düşündüğüm için başlamıştım . İyi ki de kullanmışım diyorum. Ben şimdi ilk kutu serumumu bitirdim ve ikinci kutumu kullanmaya devam ediyorum çünkü hem çok iyi nemlendiriyor hem aydınlık ve dinç bir görüntü veriyor .Hem de ileri ki yaşlarda da sağlıklı gözüken bir cildi garantilemiş oluyorum. Normalde günde bir kez süreniz de yetiyor. Ben sık sık yüzümü yıkadığım için çoğu zaman 2 kez sürdüm. Siz de ürünü incelemek ve satın almak isterseniz Hc Care Anti Wrinkle Seruma buradan ulaşabilirsiniz. Hccare Anti Wrinkle Serum kullananlar yorumlarınızı bekliyorum

0 Yorumlar

View My Stats