Merhaba herkese

Her fırsatta dediğim gibi ben yaz-kış demeden güneş kremi kullanan birisiyim. Yani nemlendirici kadar güneş kremi de kullanıyorum. Bu yüzden güneş kremi seçimi benim için çok önemli. Capicade markasını ilk olarak saç için BB krem üreten ilk firma olarak duymuştum. Saç ürünlerinde çok başarılılardı ve güneş kremini de denemek istedim. 

Capicade Spf 50 Kolajen ve Hyalüronikasit Destekli Güneş Kremi 


Güneş kremi seçerken nelere dikkat ediyorsunuz?

Ben güneş kremi seçerken öncelikle içeriğine bakıyorum, içeriği en doğal ve güzel olanı tercih ediyorum. Sonrasında cildimde çabuk dağılmasını istiyorum bembeyaz tortu gibi olmasını tercih etmiyorum. Güneş kremi özellikle yüzüme kullandığım zaman SPF 30 dan yukarı olmasına özen gösteriyorum çünkü cildim çok çabuk lekeleniyor. Bir de kokusu benim için çok önemli:)) kötü kokan ya da çok yoğun parfüm kokan güneş kremlerini kullanamıyorum. Cildime bakım yapan ve sadece güneşten korumakla kalmayıp güzelleştiren bir krem olursa da hemen kullanmak istiyorum. 



Capicade Güneş Kremi SPF 50+ içeriyor. İçerisinde Hyalüronik asit, Collagen, Titanium Dioxide ve Panthenol var. Bunlar güneşten korurken bakım da yapıyor. Cildin nemlenmesini ve kolajen seviyesini artırıyor, canlı ve güzel de gösteriyor. Lekeleri önlerken, eski lekelerin de azalmasını sağlıyor. 

Ben dışarı çıkmadan 15-20 dakika öncesinde sürüyorum. Cilt tarafından çok kolay emiliyor. Altına nemlendirici sürmeye gerek kalmıyor ve çok güzel nemlendiriyor. Makyaj yapıyorsanız çok rahatlıkla güneş kremi üzerine makyaj yapabiliyorsunuz. Hafif bir kokusu var ve beni rahatsız etmiyor. Sürekli kullandığım için ve normalde de cilt bakımlarımı yaptığım için cildimi daha canlı gösterdiğini direk arkadaşlarım da onayladı. Cildime gerçekten de çok iyi geldi. Cildimi yağlandırmadı ve sivilce yapmadı. Gerçekten de iyi anlaştığım bir güneş kremi oldu Capicade kolajenli güneş kremi. 

Capicade Güneş Kremi fiyatı 80 TL




5 Yorumlar

  1. Duymadığım bir üründü,içinde hyaluronik asit olması çok iyi bence :)

    YanıtlaSil
  2. Güneş kremi benim için çok çok önemli.. Aslında hepimiz için öyle olmalı :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de artık yüzüme kısin da güneş koruyuculu krem sürüyorum

    YanıtlaSil
  4. Lerzan hanım 50 faktör olması çok iyi. Capicade Güneş Kremide bu ölçüyü karşılıyor.

    YanıtlaSil
  5. 50 faktör aşağısı ben de tercih etmiyorum not aldim bu ürünü de :)

    YanıtlaSil

View My Stats