Merhaba herkese

Makyaj yapmayı çoğumuz çok seviyoruz. Özel gün makyajlarında da özellikle Porselen Makyaj Malzemeleri kullanmayı tercih ediyoruz. Newwell Makyaj Malzemelerinin güzelliğini önceki yazımda sizlerle paylaşmıştım. Bu yazımda da Newwell Porselen Makyaj Malzemeleri Setinden bahsedeceğim.

newwell makyaj malzemeleri
Newwell Porselen Makyaj Malzemeleri Seti
Newwell Derma Liquid Lipstick yumuşacık yapısıyla kolayca sürülüyor. Kapatıcılığı çok güzel ve tek sürüşte dudaktaki çizgileri bile kapatıyor. Mat yapısıyla uzun süre de kalıcı olan Newwell lipglossun 19 farklı rengi var. Bendeki 205 numara kahverengi, bordo, pembe ve kırmızı arası bir renk. Her tene uyum sağlayabilecek bir renk olduğu için ben çok beğendim. Bir diğer çok sevdiğim özelliği de hemen kuruması oldu; akma bulaşma yapmadan kuruyor. 


Kolay sürülen simsiyah bir eyeliner arıyorsanız size Newwell Ultra Black Eyeliner Pen tavsiye ederim. Ucu o kadar yumuşak ki kolayca sürülüp hemen kuruyor ve dağılma yapmıyor. İster ince ister kalın kullanıma uygun Newwell keçeli göz kalemi benim gibi eyeliner çekerken zorlananlar için üretilmiş gibi. 


Yanımızda taşımaya çok uygun üçlü bir palet Newwell Derma Cover Highlighter Palette !!! Üç farklı renk tonuyla makyajınıza uygun aydınlatıcıyı seçip uyguluyorsunuz. Sürümü kolay cilt ile hemen bütünleşiyor. Dilerseniz 3 farklı tonu karıştırarak da kullanabilirsiniz. 

newwell 3lü aydınlatıcı palet
Newwell Derma Cover Highlighter Palette

Porselen makyaj serisinin en dikkat çekici ürünlerinden birisi de Newwell Derma Natural Bronzer Powder . Yüzümüzü şekillendirmek, bronz bir görüntü vermek, sadece allık olarak ya da dilerseniz  makyajınızı sabitlemek için de kullanabileceğiniz Newwell bronzer pudra da diğer ürünler gibi çok kolay sürülüyor. Bazsız da çok güzel renk veren bronzer özellikle de yanık tende şahane gözüküyor. Cildi daha pürüzsüz gösterirken fondötenin etkisini de artırıyor. 

Newwell LeaderGirl Highlighter Powder yüksek pigmentasyona sahip kadife gibi bir aydınlatıcı. Cildi canlı gösterirken aydınlık gözükmesini istediğimiz yerleri de belirginleştirebiliyorsunuz. Hem makyajı sabitlerken hem de canlı ışıltılı bir görüntü veriyor. Hem gece makyajında hem de gündüz kullanılabilecek yapıda olan Newwell aydınlatıcı-pudra cilt ile çok çabuk bütünleşiyor; doğal ama aydınlık bir görüntü veriyor. Ambalajı da diğer Newwell ürünlerinde olduğu gibi çok şık ve mıknatıslı kapaklı. Ekstra bir de koruyucuya da sahip. Çantanızda dağılma riski yok. 



Newwell porselen makyaj setinin bence en iddialı ürünü Newwell Derma Cover Terracotta Blusher
Altın, bakır, bronz tonlarında 4 farklı renge sahip. Hem allık hem de bronzer olarak kullanılabilecek olan Newwell Terracotta Allık yumuşak yapılı ve içinde sim sim durmayan ışıltılar barındırıyor. Yüzde ağırlık yapmıyor ve çok çabuk bütünleşiyor. Tozutma yapmadığı için çok rahat uygulanıyor. Ruj, rimel ve Newwell Terracota allık ile mükemmel makyajlar yapabilirsiniz o kadar güzel ve kullanışlı. Görüntüsü o kadar güzel ki insan kullanmaya kıyamıyor :))
newwell terracotta allık
Newwell Derma Cover Terracotta Blusher

Ben Newwell Porselen Makyaj Malzemeleri setine bayıldım. Şu olmamış diyeceğim bir yönünü bulamadım açıkçası. Ürünlerin hepsi de işini fazlasıyla yerine getiriyor. Ve yazımda da belirtiğim gibi bir çok ürünü çok fonksiyonel. 

Sizler bu yeni seriyi denediniz mi? Hazır indirimdeyken bence şans vermelisiniz bu güzel ürünlere.



11 Yorumlar

  1. Daha önce kullanmadığım bir marka. Sen memnun kalmışsan iyidir mutlaka. Denemek isterim Lerzancığım, teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  2. ooo teşekkürleeer iyimiş çeşitler :)

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan tatlım hepsi birbirinden güzel:9
    sevgiler
    makyajlikareler

    YanıtlaSil
  4. Newwell Porselen Makyaj Malzemeleri Setini ilgilenen hanımlara tavsiye ederiz. Konu bizim dışımızda :)

    YanıtlaSil
  5. Çok merak ediyodum bu markayı.. Bende denemeye başlayacağım :)

    YanıtlaSil
  6. Hepsi çok güzel bende kullanıyorum cok başarılı bir marka😍

    YanıtlaSil

View My Stats