Merhaba herkese

Geçtiğimiz hafta çok güzel bir kargo aldım. Newwell markasını Bio Herbal Maskara ile daha çok duymuş olmalısınız. Bugünde Derma Highlighter Eyeshadow palet, Dermacover Likit aydınlatıcı ve boom volume maskarasından bahsedeceğim. Haydi şimdi Newwell Makyaj Ürünlerini beraber inceleyelim.
Newwell Makyaj Malzemeleri

Öncelikle Newwell Makyaj Ürünleri çok güzel sarılmış olarak Newwell kutusuyla geldi. Böyle özenli firmaları çok seviyorum. Kutuyu açar açmaz mis kokular sardı etrafı. Ürünleri tek tek inceleyecek olursak;




Derma Highlighter Eyeshadow paletin içinde 10 farklı renk var. Far paletinin renkleri her mevsim kullanılabilecek şekilde. Kokusu efsane! çok hoş kokuyor. Farların içinde nemlendirici bir madde var ve bu göz kapaklarında kuru görüntü olmasını engelliyor. Göz bazı kullanmasanız bile belli bir süre sonra dağılıp bozulmadığı gibi kuru görüntü de oluşturmuyor. Pigmentleri gayet yeterli geldi bana. Çok fazla tozutma da yapmadı. Yeşil, mavi,turuncu tonların aydınlatıcıyla tek palette olması ise bence çok güzel. Mıknatıslı kapağı sayesinde çantada da rahatlıkla taşınabilir olması da bence büyük bir artısı. Newwell Handmade Eyeshadow Palette-Antoinette fiyatı 59.90 TL ve kargo da bedava.






Newwell Derma Cover Liquid Highlighter bendeki 04 numarası. Likit yapısıyla uygulaması son derece pratik. İçerisinde sim olmadan gerekli ışıltıyı veriyor. Kokusunu da yapısını da çok sevdim. Uygulamada özellikle çok fazla dağıtmadım ki renk net olarak gözüksün, ama daha hafif görüntü için biraz daha yedirmek mümkün. Damlalıklı yapısı sayesinde ihtiyacım olan kadar alıp kullana biliyorum. Newwell Derma Cover Liquid Highlighter fiyatı 34.95 TL.





Newwell Boom Volume Maskara silikon fırça yapısıyla ve simsiyah rengiyle kullanımı gayet güzel. Ambalaj zaten beni al diye bağırıyor. Yeni olduğu için biraz yoğun bir yapısı olsa da bir süre kullanınca düzeleceğini düşünüyorum. Tek kat kullanımda bile gayet başarılı hacim veriyor ve kirpik kıvırmada da sınıfı geçti. Kullandığım süre içerisinde akma, bulaşma yapmadı. Suya dayanıklı olduğu için çift fazlı temizleyiciler ile temizlenebiliyor. Daha önce çok ince fırçalı rimel kullanıyorsunuz ilk kullanımda biraz zorlanabilirsiniz ama 1-2 kullanımda çok beğenip alışacağınıza eminim.  Newwell Boom Volume Maskara fiyatı 49.90 TL


Sizler Newwell Makyaj malzemelerini denediniz mi? 

8 Yorumlar

  1. Kailteli bir marka Newwell

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler Lerzan'cığım :))

    YanıtlaSil
  3. ben de çok beğendim bu paketi özellikle far paleti harika.....

    YanıtlaSil
  4. Paletteki renkler harika görünüyor 😍

    YanıtlaSil
  5. Ben maskara ve aydınlaticiya bayıldım:)!

    YanıtlaSil
  6. Far paletinin renkleri çok güzel canlı canlı :)

    YanıtlaSil
  7. Canlı renklere sahip oldugunu gördüm sanki newwell ürünlerinin

    YanıtlaSil
  8. paleti oldukça beğendim ben renkleri güzelmiş. rimel günlük makyaja daha olgun geldi bana.
    güle güle kullan tatlım:)
    sevgiler
    makyajlıkareler

    YanıtlaSil

View My Stats