Merhaba herkese

Bugünkü yazımın konuğu en küçük oğlum olan kedim Minik için Petimce.com sitesinden yaptığım alışveriş ve detayları.
Bir çoğunuz biliyorsunuz evimizde bir kedimiz var. Önceki yazılarımda bahsetmiştim sokaktan bir can alıp sahiplendik ve onun ailesi olduk. Kedimiz Minik ile ilgili yazımı okumak isterseniz tıklayın

Kedim Minik için çocuklarıma gösterdiğim özenin aynısı, hatta daha fazlasını göstermeye çalışıyorum. Çünkü Minik bize emanet ve Rabbimin dilsiz kullarından biri.O'na en güzel şekilde bakıp, en iyi şekilde davranmaya çalışıyorum. Onun beslenmesi için de en az oğullarım gibi hassas davranıyorum. Ona mama alırken içeriklerini inceliyorum ve gücümün yettiğince en iyisini almaya çalışıyorum.

Petimce Sanabelle Kedi Maması
Böyle araştırmalar yaparken Petimce.com sitesine rastladım. Sitede https://www.petimce.com/kedi-mamalari inceledim. Benim kedim Minik kısırlaştırılmış bir kedi. Kısır kediler kilo almaya daha çok meyilli oluyor. Sağlıkları için içeriğinde tahıl olmayan, diyet lifi artırılmış olan mamalar çok daha iyi oluyor. Mamaların içeriğinde vitamin takviyesinin de olması sebebiyle siteden Sanabelle Sterilized mama siparişi verdim. Böylelikle hem karnı doyacak, hem de bağışıklık sistemi kuvvetli olacaktı.

Petimce.com sitesinden yaptığım alışveriş kargom sorunsuz geldi hatta iki tane de köpek maması hediyesi yollamışlar sağ olsunlar. Tabi ki sokaktaki canları da unutmuyoruz. Benim inancıma göre sokaktaki canlardan da hepimiz sorumluyuz. Zaten ailecek de bu şekilde düşünüyoruz; evdeki kalan yemekleri, kemikleri hazırlıyorum ve kim müsait ise o indirip sokakta müsait bir köşeye koyuyor. Yazın her gün sokaktaki canların kaplarına su koymayı da ihmal etmiyoruz.

Minik Sanabelle mamasını sever mi sevmez mi diye biraz tereddüt etmiştim; çünkü biraz seçici bir kedim var. Bir çok kedi ıslak mamaya bayılırken benim Minik sevmemişti. Kuru mamalarda da bir kez evde mama kalmadığında minik paketlerdeki kuru mamalardan almıştım idareten ve onu da sevmemişti. Benim gösterdiğim özen kadar Minik de yediklerine özen gösteriyor sanırım:)) Neyse ki Minik Sanabelle mamayı çok sevdi.

Petimce sitesinde sadece mama yok; kedi, köpek, balık, sürüngen, kemirgenler için de hem mama hem de gerekli aksesuarlar, bakım ürünlerini bulmanız mümkün. Siteden yaptığım ilk alışverişten çok memnun kaldım. Minik oğlum için bir de kedi kumu, kapalı tuvalet ve çıngıraklı kedi tasması almayı düşünüyorum. Sitede çok çeşit var henüz seçim yapamadım :)) seçim yapar yapmaz kum, kapalı tuvalet ve tasma  siparişimi de vereceğim.

Petimce.com sitesinin whatsapp destek hattı da var:) Whatsapp: 0 555 038 17 38

Bu sayede sormak istediğiniz şeyleri de vakit kaybetmeden sorabiliyorsunuz. 

Sizler Petimce.com sitesinden alışveriş yaptınız mı?

5 Yorumlar

  1. Minik yeni mamasını pek sevmiş anlaşılan.
    Petimce.com dan daha önce alışveriş yapmadım ama tavsiyen üzerine denemek istiyorum. Biliyorsun benimde sokaktan sahiplendiğim bir kızım var. Çilek kızım için en kısa zamanda petimce.com u ziyaret ederek köpek maması siparişi vereceğim.

    YanıtlaSil
  2. O tatlışı öperim afiyet olsun yarasın mamaları

    YanıtlaSil
  3. Afiyetler olsun Miniğimize 😻😻😻

    YanıtlaSil
  4. Kedi mamasını yiyen kediciği ısırırım ben.

    YanıtlaSil
  5. Kediciğe afiyet olsun canım 😍

    YanıtlaSil

View My Stats