Ceradolin-P Nemlendirici Krem 

       Merhaba herkese
Bugün sizlere son zamanlarda kullandığım bir nemlendiriciden bahsedeceğim. Bahar temizliğinde deterjanlarla fazla haşır neşir olunca ellerim bayağı çatladı. Birde kışın yaz kadar bol su içemeyince cildimin nemlendirici ihtiyacı bir hayli arttı.

#LerzanKaradanli23Nisan etkinliğimizde Dermadolin firması tarafından hediye edilen Ceradolin-P yi denemeye karar verdim.
Ceradolin-P Nemlendirici Krem
Ceradolin-P krem vaatleri cildi anında nemlendirir ve uygulamadan 24 saat sonra cilt nemi belirgin şekilde artar. Ceradolin krem ciltteki ilk yaşlanma belirtilerinin önlenmesine yardımcı olabilecek ve soğuk,rüzgar, kurak hava koşulları gibi çevresel faktörlerin sert,kurutucu etkilerine karşı cildi koruyabilecek mükemmel nemlendiriciler ve cilt bileşenler içerir. Hipoalerjeniktir. Doğal shea yağı, gliserin ve E vitamini içerir.





 Öncelikle ilk baktığım şey olan kokusunu sevdim. İlk gün gece yatarken sürdüm yattım sabaha kadar ellerimi bayağı yumuşatmıştı. Ertesi gün gündüz de sürdüm ellerimi rahatsız edici bir kayganlık ve yapış yapış hissi oluşmadığı için çantamda taşıyabilirim diye düşündüm. Yaklaşık 2 haftalık kullanımdan sonra da yazmaya karar verdim çünkü etkileri hoşuma gitti hem nemlendirme özelliği güzeldi hem de her ihtiyacım olduğunda rahatlıkla kullanabileceğim için sevdim. Ellerimde çatlamadan kaynaklı yaralarımda da işe yaradı. Uzun vadede kullanmadığım için yaşlanma belirtileri için etkilerini bilemiyorum ama kısa vadede sevdiğim bir ürün oldu. Gönül rahatlığı ile tavsiye edebiliyorum.




17 Yorumlar

  1. Ben bu ürünü yazın kullanmayı daha çok seviyorum .Güneşten kavrulan yüzümü duştan sonra çok ferahlatıyor.

    YanıtlaSil
  2. Bende de vardı geçen gün tesadüfen buldum ellerim için kullanıcam harika bir kremdir sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel nemlendiriyor gerçekten (:

    YanıtlaSil
  4. İlk defa gördüğüm bir ürün , merak ediyorum yapısını benzer sorunları yaşıyoruz. Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Ben de Pirdolin kullanıyorum dermatologumun tavsiyesiyle. Çok güzel nemlendirmesi onun da ♥

    YanıtlaSil
  6. ben nem maskesi olarak kullanıyorum gayet iyi bence..

    YanıtlaSil
  7. ben çok memnun kalmıştım :)

    YanıtlaSil
  8. benim de bunu denemem lazım tavsiye için teşekkürler

    YanıtlaSil
  9. En kısa zamanda bende deneyeceğim bunu, evde dolap bekliyor :)

    YanıtlaSil

View My Stats