Merhaba Herkese
Bugün sizlere Vissmate çamaşır suyu deneyimlerimi anlatacağım

Öncelikle Vissmate in 4 çeşidi var

çamaşır suyu
Vissmate Çamaşır Suyu Deneyimim
Çam Ormanları,Çiçek Bahçesi,Deniz ferahlığı ve Limon gücü. Hepsinin kokusu da çok güzel.  Daha önce başka bir markanın yoğun kıvamlı çamaşır suyunu kullandım ama memnun kalmadım lavabolarda bile gerekli temizliğe ulaşamadım bu da yeterince hijyenik gelmedi bana. Ucuz dediğimiz bidonlardaki çamaşır sularında ise kokusu boğazımı çok fazla tahriş ediyordu. Yani lavabo yada klozete döktüğümde 2-3 günü öksürerek geçiriyordum. Tam da arayış içerisindeydim çünkü evde 2 oğlum var ve çok fazla kullanmak istemesem de çamaşır suyunu kullanım alanlarım çok fazla.

Diğer çamaşır sularında yaşadığım boğaz tahrişini Vissmate kullanırken yaşamadım. Hem mutfakta hem de Wc de memnun kaldım. Bardaklarımı da çizmeden parlattığını gördüm. En çok Çiçek Bahçesini sevdim ben.

Vissmate'i öncelikle lavabo ve klozette denedim çok beğendim çünkü hem akıp gitmedi hem de çabucak beyazlık sağladı. Duruladıktan sonra da ağır bir koku bırakmadı .

Vissmate'i bir de çocuklarımın berbat ettikleri gömlek kol ve yakalarında denemek istedim. Sizlerinde görmesi için fotoğraflarını çektim.

Geçen hafta küçük oğlum resim dersinde kollarını sıvamadığı için kol manşetleri simsiyah durumda geldi. Bu durumda aklıma hemen Vissmate denemek geldi ve döküp çamaşır  makinasina attım. Ve sonucu da sizlerle paylaşmak istedim

kirli gömlekler
temizlik



Bu da 30 derecede  yıkandıktan sonraki hali. Belki yıpratır diye yüksek dereceye ayarlamadım ama sanırım 50 derece de yıkasaydım tamamen bembeyaz olacaktı çünkü bayağı etkili geldi bana.

temizlik zamanı

vissmate çamaşır suyu
 Bundan sonra benim markam Vissmate çiçek bahçesi oldu çünkü temizliğinden gerçekten memnun kaldım. ‪#‎hijyendetekhareket‬ 



13 Yorumlar

  1. severek kullanıyorum, güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  2. Boğazı tahriş etmemesi iyiymiş denemek lazım..

    YanıtlaSil
  3. bu çamaşır sularının kokusunu da yoğunluğunu da sevdim ben..

    YanıtlaSil
  4. oldukça iyi bir ürün
    tek sıkıntı dağıtım ağı oluşmamış sanırım veya sadece net üzerinden satılacak

    YanıtlaSil
  5. ne güzel detaylı yazmışsınız, ben de kullanıyorum ve çok memnun kaldım.

    YanıtlaSil
  6. Ben hiç denk gelmedim bu markaya marketlerde...

    YanıtlaSil
  7. Ben de çok kullanırım. Hemen hemen her yerde..Ama son günler de sosyal medyada kullanılması sakıncalı diye haberler okudum.
    Ama kullanmadığım zamanda hijenik gelmiyor :)
    Memnun kaldıysanız Denemem lazım o vakit.

    YanıtlaSil
  8. denemedim hiç ama denemeye deger :)

    YanıtlaSil
  9. merhabalar
    bloguma bırakmıs oldugun yorum uzere geldım
    blogun cok hos ve takıpteyim ;))
    sevgiler <3

    YanıtlaSil
  10. Ben de gömlekler için kirlere kullanıyorum ama yıpranıyorlar. Bu markayı da bir deneyeyim bakayım.

    YanıtlaSil
  11. Camasir suyu kullanirken cok dikkat etmek gerekir,, Ozellikle solumamaya dikkat etmeli.. Kokulari genelde beni cok rahatsiz ediyor.. Bu markayi denemedim..

    YanıtlaSil

View My Stats