Merhaba herkese


Bayram yaklaşıyor ve beni aldı bir telaş; bayramda neler giyeceğim. Ne demiyorum çünkü bayram dört gün ve ben dört gün için farklı şeyler giymek istiyorum. Pandemiydi depremdi derken uzun süredir akrabalarımı da arkadaşlarımı da ziyaret etmiyordum daha doğrusu edemiyordum.Neredeyse bayram ruhunu kaybetmiştim ama bu bayram artık kendimi toparlamaya karar verdim. Bu bayram inşallah hepimize iyi gelecek, eskisi gibi coşkulu ve huzurlu bir bayram geçirmek için elimden geleni yapacağım.

 

Siyah Tüllü Elbise


Bayramlar benim için çok özeldir. Özellikle İç Anadolu Bölgesinde bayramlarda ekstra hazırlıklar yapılır; evlere yeni eşyalar alınır, mutfaklarda çeşit çeşit tatlılar-börekler yapılır, ev halkı en şık ve en güzel kıyafetleri giymeye çalışır. Ben de böyle bir kültürde yetiştiğim için bayramda daha özenli ve şık kıyafetler giymek istiyorum. Bayramda herkes kendi kültür ve tarzına göre giyinir. Normal zamanlarda spor giyim tercih ediyorum ( genellikle pantolon ve tunik ) ama bayramda elbise giymek istiyorum. Bayram dört gün olunca her gün için farklı elbise arayışına girdim. Elbise ararken de tasarım kıyafetlerin satıldığı bir site keşfettim; Semmaistanbul.com. Sitede istediğim gibi güzel tasarımlar bulunca aldıklarımı sizlerle de paylaşmaya karar verdim. Benim gibi kararsız kalanlar varsa son güne kalmadan hemen alışverişlerini yapsınlar istedim.


Bayram için seçtiğim ilk kombin bu elbise oldu. Etnik desenli bu elbiseyi ilk gün giymeyi düşünüyorum. Altına gümüş rengi stilettolarla çok şık olacak. Tam da bayram ruhuna uygun bence.

                                                            Jennyfer Krep Kumaş Elbise

İkinci seçtiğim elbise Zebra desenli şifon elbise. Bu elbiseyi de üzerine beyaz triko bir hırka, altına da beyaz dolgu topuk ayakkabılarımla giymeyi düşünüyorum. Astarlı olduğu için gayet rahat kullanacağım bu elbiseyi çok fonksiyonlu düşündüğüm için aldım. Ufak dokunuşlarla resmi ortamlarda da rahatlıkla kullanabilirim.

 

Bayramın üçüncü günü akraba gezmelerimiz olacak. O gün için Leopar desen anvelop elbise tercih ettim. Bu elbiseyi bayramdan sonra arkadaşımın nişanında da giymeyi düşünüyorum. Farklı aksesuar ve ayakkabılar ile çok güzel kombinler yapabilirim.  O yüzden kaçırmak istemedim. 

Bayram için planlarım hep elbise giymekti ancak bu takımı görünce bayıldım ve bunu almam lazım diye hemen sepete attım:) Çok şık ve gösterişli bir takım. Bir çok farklı ortamda giymek için de çok uygun. Beyaz dantel detaylı bir bluz ve hürrem kumaş pantolon çok sofistike bir tarz oluşturuyor. Dantelli bluzun arka kısmı fermuarlı. Dantel detayları kıyafete feminen bir dokunuş katıyor. İki parçayı farklı şeylerle de kombinleyebileceğim için çok severek aldım.


Beyaz Dantel Detaylı Takım Elbise

Benim bayram için seçtiğim elbiseler bunlar. Ama sitede daha farklı tarz ve zevklere uygun kıyafetler de var. Özellikle tulum sevenler için çok şık tulumlar var. Ayrıca büyük bedenler için de  zarif elbiseler var. Sizler aldıklarımı beğendiniz mi? En çok hangisini sevdiniz?

4 Yorumlar

  1. Oooooo çok şıklar yaaa :)

    YanıtlaSil
  2. Her biri birbirinden şık. Bayram günlerinde göz kamaştıracaksın Lerzancığım. Şimdiden iyi bayramlar dilerim 🤗🤚

    YanıtlaSil

View My Stats