İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ( İyilik Derneği ) gönüllüleri ile birlikte "İstanbul’dan Ankara’ya İyilik İçin Pedalla" adlı projeyi hayata geçirdi.
 


 
 
İyilik Derneği gönüllülerinden oluşan bir grup 6 Mayıs günü İstanbul Kadıköy’den bisikletlerle Ankara’ya doğru yola çıktı. Grubu bisiklet tutkunları ve çok sayıda dernek gönüllüsü uğurladı. Yol boyunca iyilik için pedal çeviren ekip, bir ilkokulu da ziyaret ederek çocuklarla iyilik üzerine konuştu. Grup ayrıca Nallıhan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim ELAGÖZ ile birlikte tespiti yapılan ihtiyaç sahiplerine sürdürülebilir hayvancılık faaliyetleri kapsamında küçükbaş hayvan desteğinde bulundu. Doğadaki hayvan dostlarımızı da unutmayan gönüllüler yeşil alanlara kuş evleri yerleştirerek, uygun alanlara dostlarımız için yiyecek bıraktı. 10 Mayıs’ta Ankara’ya ulaşan ekip yol boyunca çeşitli iyilik çalışmalarına da imza atarak iyiliğin önemine vurgu yaptı.
                                                                                                                      
İyilik Derneği gönüllüsü Niyazi Dilek yaptığı açıklamada, “Kardeşlik bilincini geliştirmek, iyiliğin hayatımızın her anında olmasına vurgu yapmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla bu projeye imza attık. Derdi gayesi iyilik olan tüm gönüllere, ülkemizde yaşanan afetlerde birbirinden değerli projeleriyle iyilik yapmamıza vesile olan STK'lara ve bu çalışmalarda emeği geçen tüm gönüllülere teşekkür ediyorum. Parkur zorluydu ama iyilik için değer " ifadelerini kullandı.
 

 
 
Türkiye genelinde 60’a yakın temsilciliği ile birlikte yurt içinde ve yurt dışında çok sayıda iyilik projesini hayata geçiren İyilik Derneği, gönüllüleri ile birlikte ülkemizin geçirdiği bu zorlu süreçte her zaman halkımızın destekçisi olacaklarını bir kez daha yineledi.

3 Yorumlar

  1. Ne kadar güzel bir etkinlikmiş Lerzancığım. Emeği geçenleri yürekten kutluyorum. "İyilik bulaşıcıdır" derler. İnşallah yurt geneline yayılsın. Her zaman sevgi, dostluk, iyilik kazansın.

    YanıtlaSil
  2. ne güzel şeyler oluyor bu dünyadaa :)

    YanıtlaSil
  3. Ne kadar güzel bir etkinlik olmuş. İnsana umut aşılayan güzellikler bunlar ☺️

    YanıtlaSil

View My Stats