Merhaba herkese

Sizlere çok memnun kaldığım bir güneş kremi önerim olacak; Son bir yıldır en sevdiğim, en çok kullandığım ürün olabilir. 

Benim cilt yapım çok sorunlu. Her güneş koruyucu krem cildime iyi gelmiyor. Bir kaç markanın seçkin ürünlerini denedim. Kimi yeterli korumayı sağlamadı, kimi de sivilce yaptı. Ve son yıllarda en çok memnun kaldığım güneş kremi Dermasolar Age Defence Cream oldu. 

Dermasolar güneş kremi Dermabien markasına ait. Dermabien markasının C vitamini serumunu da kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım. O yüzden firmaya karşı bir sempatim vardı. 



Dermasolar güneş kremini diğer güneş koruyucu kremlerden ayıran bence en önemli özelliği hatta benim denemeye başlarken en büyük tercih sebebim mavi ekranın zararlarından da koruması. Yani en çok maruz kaldığımız bilgisayar, telefon, televizyon gibi ışıkların cildimize verdiği zararı önlemesi. Dermasolar güneş koruyucu krem aynı zamanda cildin bariyerini güçlendiriyor, nemlendiriyor. Yani hem evde hem de dışarıya çıkarken sadece güneş kremini sürerek cildimi koruyorum, nemlendiriyorum. 

 


 

Dermasolar Age Defence Cream

Dermasolar güneş kremi yapısı ne çok sıvı ne katı. Çok çabuk emiliyor ve ağırlık yapmıyor. Baskın bir kokusu yok ve üzerine makyaj yapabileceğiniz bir yapısı var. Ürünün leke ve ince kırışıklıklarla da savaşan bir etkisi olduğu vaatleri arasında.  Kullanmaya başladığımdan beri yüzümde çıkan sivilcelerde ve lekelerde azalma oldu. Cildimi canlandırdı ve solgun görünümünü azalttı. Yüzümde kırışıklık olmadığı için o etkisini bilmiyorum ama lekelerimi hafiflettiği için çok sevdim. Yağlanma ve sivilceye neden olmadı(cildim kuruya yakın karma)

Ürünü çok beğendim ve tekrar tekrar almak için açıkçası indirime girmesini bekliyorum:)) Yakın çevremde herkese çok beğendiğimi anlatsam, bu güneş kremini aldırsam da blog yazısını hazırlamayı bayağı geciktirdim çünkü çok fazla duyulduğunda fiyatlarının daha da artmasından korktum( her yazımda olduğum gibi gene dürüst ve açıkça yazıyorum). 

Dermasolar Age Defence Cream

Son olarak bu yazıyı reklam olarak değil gerçekten memnuniyet yazısı olarak yazdığımı belirtmek isterim. Yukarıda da belirttiğim gibi yakın çevremdeki herkese ısrarla tavsiye edip aldırdım çünkü çok memnunum. Tüm cilt tiplerine de uygun olduğu için şimdiye kadar hiç şikayet eden olmadı. 

Sizler Dermasolar Age Defence Cream kullandınız mı? Yorumlarınızı bekliyorum.

4 Yorumlar

  1. Daha önce kullanmadım. Elimdekiler tükenince denemek isterim. Emeğine sağlık Lerzancığım.

    YanıtlaSil
  2. Emeğine sağlık Lerzancım

    YanıtlaSil
  3. Güvenilir krem bulma konusunda çok haklısın bana da bazı markalar sivilce yapıyor. Dermasolar markasını not alıyorum ilk fırsatta bakacağım 🙂

    YanıtlaSil

View My Stats