Merhaba herkese

Saç bakımı hayatımızın her anında elbette çok önemli. Ancak yazın bu biraz daha fazla önem taşıyor. Çünkü gerek deniz gerekse güneşten kaynaklı olarak saçlar daha çok yıpranıyor. Bir de sık sık ışıl işlemler yapıyorsanız kırılmalar, dökülmeler kaçınılmaz oluyor. Eskiden saç boyamak için beyazlamasını beklerdik ancak artık saç boyaları hayatımızda daha çok yer kaplıyor. Gençler özellikle rengarenk saçlara bayılıyorlar ve orta yaşlara geldiklerinde saçları bayağı yıpranmış oluyor. Saç boyalarını hem kızlar hem erkeklede bolca görüyoruz. 

 

Özellikle biz kadınlar canımız sıkıldıkça saçlarımızı boyatıyoruz ya da farklı işlemler uygulatıyoruz. Hem fön, maşa, düzleştirici gibi saçları şekillendirme yöntemleri hem de boyalardan kaynaklı saçlarımız fazlasıyla yıpranıyor. Böyle olunca da kaliteli ürünlerle belirli periyotlarda bakım yapmak  şart oluyor.


 

Ben bir süredir saç bakımım için Concept Beauty ürünlerini kullanıyorum. Concept Beauty Şampuan’ın içeriğinde SLS, SLES, ALS gibi cildi rahatsız eden ve saç derisi problemlerine yol açabilecek sülfat türevli yüzey aktifler ile ilave tuz ve paraben bulunmuyor. Tamamlayıcı ürün olarak saç bakım serumu kullanıyorum. Ben kuaförde geçen vakti, vakit kaybı gibi görüyorum ve açıkçası evde bakım yapmayı seviyorum. Kuaförde beklemek yoruyor beni.

Saçlarınız daha yoğun bir işlemden geçtiyse (açtırma ya da ombre gibi) sizlere göre de harika setler var. İhtiyacınız olan tüm ürünlerin bir arada olduğu güzel setler hazırlanmış. İçerikleri çok güzel olduğu için güvenle alıp kullanabileceğiniz bu setler tüm saç tiplerine göre üretilip set haline getirilmiş. 

 

Yanmış, Yıpranmış ve Kopmuş Saçlara Özel Bakım Seti


 

Mesela yanmış, yıpranmış ve kopmuş saçlara özel bir set hazırlamışlar içinde yok yok; Concept Beauty Şampuan, Concept Beauty Keratinli Dermo Saç Bakım Shot, Concept Beauty Nemlendirici Dermo Saç Bakım Shot, Concept Beauty İki Fazlı Saç Kondisyoneri, Concept Beauty Saç Bakım Serumu, Concept Beauty İpek Protein Kompleks Saç Maskesi var. 


Bunların dışında sitede keratinli bakım setleri de var. Geçenlerde bir arkadaşım için Keratinli Bakım Seti aldık ve çok memnun kaldı. Saçlarının hem daha canlı hem de daha hacimli gözüktüğünü söyleyebilirim. Bakım gerçekten de çok fark ettiriyor.

Keratinli Saç Bakım Seti


Sizlerin de bu tarz bakım ürünlerine ihtiyacınız varsa siteye bakabilirsiniz. Her türlü saç tipi ve saç sorununa göre ürünler mevcut.



1 Yorumlar

  1. Concept ürünlerini inceleyeceğim saç bakımı önemli. Özellikle yazın saçlar çok yıpranıyor ☺️

    YanıtlaSil

View My Stats