Merhaba herkese


Çok yoğun bir hafta geçiriyorum; Bu hafta sonu çok yakın arkadaşım Sinem'in düğünü var. Düğün hazırlıklarına hep beraber başladık ve neredeyse bitirmek üzereyiz. Herkes Sinem'e faklı hediyeler aldı çoğu mutfak eşyaları, küçük ev aletleri vs. Ben ise Sinem'e makyaj malzemelerini hediye olarak alacağım.  Alacağım makyaj malzemelerini kına ve düğününde kullanacak. Sonrasında da onda kalacak. Hijyen açısından kuafördeki makyaj malzemelerini kullanmak istemiyordu benimde aklıma böyle bir fikir geldi. Çünkü uzun bir süredir ne hediye alsam diye düşünüyordum; ihtiyacı olan kullanabileceği bir hediye almak istiyordum. Sinem'e söylediğimde çok mutlu oldu.

Makyaj malzemelerini seçerken kaliteli ve bol renk seçenekleri olan MM kozmetik markasını tercih ettim. İlk olarak ruj alışverişini yaptım. Sinem için kırmızı-pembe karışımı Clarins Joli Rouge Velvet 760- Clarins Mat Ruj tercih ettim. 

Clarins Joli Rouge Velvet 760- Clarins Mat Ruj


Bu rujun rengi Sinem'in tenine çok yakışacak. Sinem normal zamanda da bu tarz renkler kullandığı için ben de bu rengi seçtim. Bu ruj mat duruşuyla hem çok hoş duruyor hem de 6 saat dayanıyor.


Düğün makyajının en özel kısmı göz makyajıdır bana göre. Gözler ne kadar güzel gözükürse makyaj o kadar hoş duruyor. Göz makyajında maskara seçimimi  Clarins suya dayanıklı siyah maskaradan yana kullandım. Bu maskara kirpikleri uzatıp, kalınlaştırıp hacim veriyor.En güzel özelliği de suya, neme ve gözyaşlarına dayanıklı olması (inşallah bol bol sevinç gözyaşı olur).

Calrins Suya Dayanıklı Maskara Siyah

İşin en zor kısmı far paleti seçmek oldu. Sinem normal zamanda çok canlı renkleri kullanır; ancak düğünde ister istemez biraz daha pastel tonları tercih edecek. Bu yüzden ona far paleti olarak Naj oleari wonder look eyeshadow paleti aldım. On farklı renk tonuna sahip bu paleti tercih etme sebebim hem ışıltılı hem de mat renkleri bir arada bulundurması. Bir diğer sebebim ise hayvan dostu olması ve paraben içermemesi. 

Naj Oleari Wonder Look Eyeshadow Palette

Sizler makyaj malzemesi alırken nelere dikkat edersiniz? Makyaj malzemesi alışverişinde hangi markayı tercih ediyorsunuz?

12 Yorumlar

  1. palet çok güzelmiş ama..

    YanıtlaSil
  2. Rujun rengi harika ☺️

    YanıtlaSil
  3. oooo ne güzel hediye düşünmüşsün. rouge velvet süfer gözüküyor :)

    YanıtlaSil
  4. Harika makyaj malzemeleri almışsınız

    YanıtlaSil
  5. Arkadaşın çok şanslı Lerzancığım 👏👏🧿😊🤚

    YanıtlaSil
  6. Farklı bir bakış açısı ile makyaj malzemeleri nasıl alınması gerektiğini açıklamışsınız teşekkürler reklamda hep makyaj malzemesi çıktı

    YanıtlaSil
  7. Clarins iyi markadır. Yüzümüze hele ki cildimize kullanacağımız ürünler çok önemli. :)

    YanıtlaSil
  8. İyi bayramlar :)
    Çok iyi düşünmüşsünüz bence de. Seçimleriniz de çok güzel görünüyor. :)

    YanıtlaSil
  9. Çok farklı ve güzel bir hediye olmuş.Mutluluklar dilerim :)

    YanıtlaSil

View My Stats