Merhaba herkese

Havalar ısınmaya başladı bile. Kış boyu eve kapandık sayılır, artık gezmek istiyorum. İki üç kez Ketençimen Kayak Merkezi'ne gittik bunun dışında bir kez de Kayseri gezim oldu, hepsi bu kadar. Ramazan ayı biter bitmez gezme planlarım var. Çoğunlukla kültür gezileri planlıyorum ama alışveriş merkezi gibi yerleri de gezmeyi seviyorum. Şimdiden alışveriş yapmaya başladım bile. Gezerken en rahat ettiğim kıyafet jean pantolon olunca bol bol jean pantolon baktım ve iki tane aldım.


Kadın Jean modellerinde benim tercihim genellikle boru paça ya da cigarette denilen modeller. Çünkü vücut yapıma en çok düz kesim pantolonlar yakışıyor. Momjeans seviyorum ama bana hiç yakışmıyor , bence daha çok uzun bacaklı ve aşırı zayıflarda çok güzel duruyor. Gerçi artık eskisi gibi çok takıntılı yaklaşmıyorum kıyafetlerimde şekle ve renklere; ben giydiysem en güzeli olmuştur modundayım :) başkalarının beğenmesine gerek yok ben beğendiysem tamamdır. Kendim için ilk aldığım pantolon siyah orta Belli Classic Straight Jean oldu. İkinci pantolonum ise Lacivert Mid Rise Straight Leg Jean oldu.
 

Siyah Orta Belli Classic Straight Jean Pantolon


Lacivert Mid Rise Straight Leg Jean Pantolon


 

Skinny Jean artık çok çeşitlendi. Eskiden tayt gibi pantolonlara skinny denilirdi ve genellikle tek çeşitti. Şimdi ise çok fazla skinny jean çeşidi var. Kadınlarda da erkeklerde de yakışan bir model mutlaka oluyor. Kendime pantolon bakarken oğlum Mirza anne benim de ihtiyacım var pantolona dedi. Ergenlik çağı hem çocuk hem aile için çok zor bir süreç. Anlık duygu değişimleri gibi vücut yapıları da değişiveriyor; bu da sürekli yeni kıyafetler, ayakkabılar almak demek. Yani ergenlik çağı hem duygusal olarak aileyi zorluyor, hem maddi olarak :))) Erkek Jean modellerine bakalım dedim. Mirza aşırı zayıf olduğu için ona ya skinny jean ya da jogger tarzı pantolonlar alıyorum. Epey bir bakındıktan sonra Mirza kendi için siyah GapFlex Skinny Jean Pantolon seçti. Siyah olunca her şeyle kolayca kombinlenir diye bende çok beğendim.


Siyah GapFlex Skinny Jean Pantolon

Sizler yaz için ne tarz hazırlıklar yaptınız? Jean pantolonda en çok hangi modelleri tercih ediyorsunuz. Jean pantolonları kombinlerken renklere takılıyor musunuz? Yoksa benim gibi ben giydiysem olmuştur mu diyorsunuz?


7 Yorumlar

  1. teşekkürleer gap da kot da severim :)

    YanıtlaSil
  2. Hayırlı Ramazan'lar Lerzan Hanım. Lerzan Hanım erkek gap erkek jean fiyatları ne kadar?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayırlı Ramazanlar diliyorum. Modeline göre fiyatlar değişiyor.400 e de var 800 e de

      Sil
  3. güzel günlerde giyin canım
    ben dar kot seviyorum
    ama ispanyol paça kotumu da saklıyorum modası gelse de giysem diye :))
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Bana da en çok dar kesim yakışıyor. Güle güle giy canım 😍

    YanıtlaSil

View My Stats