Merhaba herkese

Geçtiğimiz hafta harika bir sevgililer günü hediyesi aldım; daha doğrusu hediyeleri. Çünkü paket içerisinde yok yoktu. Trendyol, Hepsi Burada, Boyner ve Çiçek Sepeti gibi mağazalarda satışı olan Aqua Di Polo markasıyla ilk tanışmamı buradaki yazımda anlatmıştım.

Aqua Di Polo Sevgililer Günü Hediyelerim
Aqua Di Polo 1987 İtalyan stilinde giyim, gözlük, çanta ve parfümleriyle genç yaşlı demeden her yaşa hitap eden ürünleriyle gönlümüze taht kurmayı başardı. Aqua Di Polo 1987 firmasından gelen hediyelerim bunlar.Hepsini de çok beğendim.

 

Aqua Di Polo
 

Hayatımın büyük kısmını yazarak geçirdiğim için laptopumun yanımda olması çok önemli. Aqua Di Polo laptop çantası aynı zamanda sırt çantası gibi kullanılabildiği için çok beğendim. Çok gözlü olması benim için çok avantajlı çünkü laptopumun haricinde not defterlerimi, kalemlerimi, şarj cihazlarımı filan rahatlıkla yanımda taşıyabiliyorum. Laptop için koruyucu bir bölümü de var.


Saatimi gelir gelmez taktım hemen. Çünkü saat ve gözlük benim için organım gibi. Saatsiz geçirdiğim bir anı bile hatırlamıyorum, eksiklik hissediyorum. Denize girerken bile su geçirmeyen saatlerimden biri mutlaka bileğimdedir. Hani bazı insanlar vardı ya eve gelir gelmez saati, yüzüğü çıkartır. Bende tam tersi; o saat hep bileğimde olacak yoksa rahatsız hissediyorum kendimi. Saat takmak benim için çok önemli olduğundan farklı ve güzel saatlerim olması da aşırı mutlu ediyor beni. Mermer desenli unisex siyah dijital saatimin metal kordonu bileğinize göre ayarlanabiliyor. 





Bu saatin farklı renkleri ve desenleri sitede mevcut.









Çiçeksi kokulara sahip Aqua Di Polo Omodeo parfümün kokusunu çok beğendim. Hem yaza hem kışa yakışacak derecede hoş bir kokusu var. Fazla baskın çiçek kokularını sevmem ama bu parfümde sandal ve vanilya kokusu daha baskın. O yüzden kokusu tam benlik. 

Aqua Di Polo Omodeo Parfüm

Aqua Di Polo Absolute Erkek parfümünün oryantal bir kokusu var. Ne çok sert ne de unisex parfümler gibi. İtiraf edeyim bayan parfümünden daha da çok beğendim.

Aqua Di Polo Absolute

Aqua Di Polo güneş gözlüklerinden ilki siyah çerçeve ve siyah camlı. Çok beğendim ama sanırım oğluma hediye edeceğim çünkü o da çok beğendi. Kadın gözlüğü olarak geçiyor ama bence unisex. Oğluma taktığımda benden daha çok yakıştı :)

Aqua Di Polo Güneş Gözlüğü

 

Diğer güneş gözlüğünün gold detayları var. Aqua Di Polo Gold detaylı güneş gözlüğünün camları ve çerçevesi siyah. Benim gibi yüzü küçükler için harika bir seçim. Daha önce de belirttiğim gibi güneş gözlüğü benim organım gibi, yaz kış kullanıyorum. O yüzden gold detaylı bu şık güneş gözlüğünü çok beğendim. 



Evlerimizin ve arabalarımızın vazgeçilmezi limon kolonyası ise bildiğimiz limon kolonyalarından değil. Parfüme benzeyen hoş bir kokusu var. Biraz lavanta, biraz çiçeksi biraz da meyvemsi ama mükemmel bir birleşim şeklinde kokuyor. Sanki Akdenizin kokusu evime dolmuş gibi.Bu kokunun çubuklu oda parfümünün de yapılmasını bekliyorum :)

Sizler hediyelerimden en çok hangisini beğendiniz? Aqua Di Polo 1987 firmasından alışveriş yaptınız mı?


6 Yorumlar

  1. Hepsi birbirinden güzelmiş. Güneş gözlüklerine ayrı bayıldım ben :)

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel hediyeler güle güle kullan canım ❤️

    YanıtlaSil
  3. Hepsi de çok güzel, çok kullanışlı hediyeler. Güle güle kullan Lerzancığım. Ben en çok gözlükleri ve çantayı beğendim. Sana da çok yakışmışlar. Sevgiler selamlar canım 😊🤚

    YanıtlaSil
  4. hepsi güzelmiş, parfümü bir denemeli, bulmalı :)

    YanıtlaSil

View My Stats