Merhaba herkese

Yeni bir yıla girdik. 2021 bayağı zorluklarla ve sıkıntılarla geçti . 2022 yılı hepimize çok mutlu, çok sağlıklı ve güzel sürprizlerle gelsin inşallah.2021 yılında evlere hapis olduğumuz dönemlerde online alışverişe o kadar alıştık ki. Pandemi dönemi şu anlık sona erse bile online alışverişin rahatlığına ve güzelliğine o kadar alıştım ki artık tüm ihtiyaçlarımı online alışveriş sitelerinden yapıyorum; tabi ki güvenilir ve kurumsal firmalardan.


Niğde'de yaşıyorum. Normalde bu aylarda kış çok çetin geçerdi, biz kışlık kazaklarla, kalın hırkalarla gezerdik. Ancak bu yıl mevsimlerde bir tuhaflaştı. Nisan görünümlü Ocak ayında gibiyiz. O yüzden ne giyeceğimi şaşırıyorum bu aralar. Bu havalarda en rahat giyim ütü istemeyen sweatshirtler oluyor. Bu yüzden scuba kumaştan bir sweatshirt arıyordum uzun süredir, ama bir türlü aradığım gibi bir model bulamamıştım. Tam ümidi kesmişken Fahhar sitesinde gördüm aradığım gibi spor scuba sweatshirtlerden. Tam istediğim gibi pantolon üzeri giymek için scuba kumaştan bir tunik aldım. Rengini söylememe gerek yok sanıyorum; her zamanki gibi en sevdiğim renk yeşil tercih ettim. Sitede çok farklı ve güzel kadın sweatshirt modelleri var. Seçim yapmam bayağı zor oldu. Sitede bir de scuba kumaştan eşofman takımları gözüme çarptı hatta  gözüm de kaldı :)) artık eşofman takımını diğer alışverişimde alacağım. 

Siteyi gezerken süveterler de gözüme çarptı. Bu sene çok moda süveterler ve yelekler. Ben yelek çok seviyorum zaten. Gerek gömleklerimle gerek sweatlerimle beraber yelek ve süveter tercih ediyorum. Geçtiğimiz senelerde kendime bir kaç tane salaş süveter örmüştüm. Onları giymenin tam sırası diye düşündüm. Evdeki süveterlerimi düşündüğüm için süveterleri çok beğensem de süveter almadım kendime. Onun yerine süveterlerimin ve yeleklerimin içine giymek için ekru bir tunik aradım sitede. Tam da aradığım gibi bir tunik beğenince hemen aldım, bakalım siz beğenecekmisiniz. Kolları bağcıklı, boğaz kısmında büzgüsü var. Poplin kumaştan yapılmış ve alt kısma doğru genişliyor. Deri yeleğimle sizler için kombinledim; beğendiniz mi?







Sitede tesettür elbise modelleri de çok dikkatimi çekti. Hem çok şık hem modern gözüken tesettür elbiseler içinde gene yeşil bir elbise seçtim kendime. Altına spor ayakkabı da giyerim sandalette diyerek aldım. Bu tarz elbiseleri hem günlük olarak, hem de üzerine şık bir ceketle özel günlerde de giyebiliyorum.

Benim seçimlerim bunlardı. Sizler beğendiniz mi? Online alışveriş yaparken Fahhar gibi güvenli sitelerden alışveriş yapmayı unutmayın yoksa sıkıntı yaşayabiliyorsunuz.




9 Yorumlar

  1. güle güle giy hepsi güzelmiş..

    YanıtlaSil
  2. Lerzancığım hepsini de çok yakıştırmışsın. Güle güle kullan. 🧿🤗😊🤚

    YanıtlaSil
  3. Güzel modeller seçmişsiniz ayrıca çok da güzel kombinlemişsiniz. Güzel günlerde giyin:)

    YanıtlaSil
  4. teşekkürler, sivetşörtlere bakarım :) yeşil benim de en sık giydiklerimden :)

    YanıtlaSil
  5. Niğde de kış zordur gerçekten ama... :)

    YanıtlaSil
  6. Ben de bakayım siteye, mevsimlik bir şeyler lazım bana da..

    YanıtlaSil
  7. Keyifli kullan hepsini.)))

    YanıtlaSil
  8. Güle güle kullan hepsini canım 💞

    YanıtlaSil
  9. Hepsini güle güle kullan canım çok şık 💞

    YanıtlaSil

View My Stats