Merhaba herkese


Spor ayakkabıları sevmeyen var mı? Günlük yaşamımda topuklu ayakkabıları ne kadar çok seviyorsam, spor ayakkabıları da o kadar çok seviyorum. Her türlü kombinime göre bir model mutlaka buluyorum, bence abiye hariç her türlü kıyafete çok yakışıyor, hem de rahat hareket imkanı sunuyor.

Sömestr tatilinde benim oğlanlara bayağı bir kıyafet alışverişi yaptım. Günlük giyimlerinden eşofmanlarına kadar eksiklerini tamamladım, sadece ayakkabı almadığımı fark ettim. Bu günde aklıma düştü birer de spor ayakkabı alayım dedim. Büyük oğlumun çok sevdiği Puma ayakkabı modellerinden ayakkabı bakınayım dedim. Ben pumanın ayakkabılarına bayılıyorum hele de rengarenk olanlarına. Güya oğlum için aranırken bir baktım kendime ayakkabı seçiyorum. O kadar güzel modeller gördüm ki iki tane ayakkabı seçtim kendime, şimdi sizlerle de paylaşmak istiyorum. Hangisini alacağıma karar veremedim, ikisine de bayıldım.

Puma X-Ray 2 Square Multi Kadın Sneaker 37310844 

 

Puma X-Ray Speed Multi Kadın Sneaker 38463805

En sonunda karar verdim ilk fotoğraftaki pembe sneaker x ray 2 modelini aldım. Kendime beğendiğime göre gelelim asıl alışveriş amacıma :)) Büyük oğluma onun zevkine hitap eden ayakkabılar bulmam lazım. Birde oğlum çok çabuk ayakkabı eskitir. Ona daha sağlam ve uzun ömürlü bir ayakkabı bulmalıyım. Puma Roma serisini incelediğimde tam oğluma göre olduklarını fark ettim. Ben bu yaşıma rağmen rengarenk kıyafetler, ayakkabılar tercih ederken oğlum siyah, beyaz sade renkleri ve modelleri seviyor. Puma Roma serisinde tam aradığım modeli buldum.

Puma X-Ray Lite Siyah Unisex Snekar 37412201


Bu beğendiğim ayakkabı unisex ve 36 numarası da var. Kendime de alsam mı diye düşünmedim değil ama ben hakkımı yukarıda beğendiğim modelle kullandım. Küçük oğlumu çağırdım baksın diye şimdi birine alıp diğerine almamak olmaz. Küçük oğlum geldi ve -anne ben renkli şeyleri seviyorum bu dümdüz siyah dedi. E o zaman kendin beğen hangi ayakkabıyı istiyorsun dedim. Küçük oğlumun kişiliği gibi kıyafet tercihleri ve ayakkabı tecihleri de capcanlı. O Nike ayakkabı modellerinden bir tanesini beğendi. Nike Revolution lacivert, turuncu, beyaz bir modeli tercih etti. Okul sweatshirtleri lacivert, okula da giyerim çok uyumlu olur diye pek bir sevindi. Şimdi sabırsızlıkla kargo bekliyoruz. 

Nike Revolution 5 Lacivert Çocuk Spor Ayakkabı BQ5671-410

Sizler hangi marka spor ayakkabıları tercih ediyorsunuz? Düz siyah beyaz renkli sneaker ayakkabılar mı yoksa benim sevdiğim gibi canlı, karışık renkli spor ayakkabıları mı seviyorsunuz?








3 Yorumlar

View My Stats