Merhaba herkese

Evde olduğum zamanlarda en sevdiğim şey alışveriş sitelerini gezmek. Bazen ihtiyacım olan ürünleri sepete atıyorum indirim zamanında da alıyorum. Bu sene spor model beyaz bir bot almak istiyordum. Eskiler ''zürafanın düşkünü beyaz giyer kış günü'' demiş olsalar da o eskidenmiş. Artık her renk, her mevsim giyilebiliyor. Hatta kış için çok şık beyaz kıyafetler ve ayakkabılar var artık. İnternet alışveriş sitelerinde beyaz bot bakınmaya başladım. Alacağım bot hesaplı, şık bir model olsun, kaliteli olsun, çabuk eskimesin istedim. Çünkü severek aldığım bir ürünün çabucak yıpranıp eskimesi beni çok üzüyor. Hesaplı ve kaliteli alışveriş denilince aklıma gelen ilk site Patırtı.com oldu. Patırtı sitesinden bir çok kez alışveriş yaptım, hepsinden de çok memnun kaldım; hatta 2018 yılında çok şık gri bir bot almıştım hala sapasağlam ve çok severek kullanıyorum.

Beyaz Rugan Bot





Siteyi gezerken kadın bot kategorisinde çok fazla model vardı. Benim istediğim beyaz bot olunca seçenekleri biraz azaltmış oldum. İstediğim beyaz bot spor bir model olsun, hafif topuklu olsun ve en önemlisi şık olsun istedim. Tam da istediğim gibi bir modeli bulunca hemen attım sepete. Malum kışı tam anlamıyla yaşayan bir şehirde yaşıyorum. İçi sıcak astarlı, kaymaz tabanlı rugan beyaz bot tam aradığım gibiydi. Şimdiden yapacağım kombinleri tasarlamaya başladım bile:) Tek merak ettiğim inşallah güzel olduğu kadar da rahattır oldu. Beyaz botların siyah rengi de mevcut, o da beyaz gibi rugan yani parlak deri. Deri yılan derisi pantolonum ve beyaz rugan çantamla da takım olan beyaz rugan botlarımı beğendiniz mi? 

Tarz olarak genelde tunik-pantolon giyiyorum. Kadın tunik katerorisinden bazen triko tunik, bazen de sweat tarzı tunikleri tercih ediyorum. Kışlıklarımı yerleştirirken dolabımda çok az lila ve mor kıyafetim olduğunu fark ettim. Yeşil ve turuncu aşığı biri olduğum için en çok tercih ettiğim renkler yeşil, turuncu ve türevleri olmuş. Nasılsa alışveriş yapıyorum bir de lila tunik alayım istedim. Birkaç model arasında kararsız kaldım çünkü dediğim gibi triko bir tunik mi yoksa sweat tarzı mı alayım seçemedim. Sonra triko tuniklerin ölçülerini filan inceledim, baktım lila triko tunik tam benlik attım sepete. Aldığım lila triko tuniğin yeşil, gül kurusu, pembe ve siyah renkleri de var. İhtiyacınız varsa bakabilirsiniz. 

Gelir gelmez hemen triko lila tuniğimi de beyaz botlarımı da giydim. Beyaz botlara tam anlamıyla bayıldım; hem çok rahat hem de fotoğrafta gözükenden de şıkmış. 


Kombin olarak bu şekilde kullandım. Sizler beğendiniz mi kombinlerimi? Kış için sizler neler aldınız?

6 Yorumlar

  1. Beyaz bot ben de çok severim. Bir tane eskittim. Yeni bir tane almayı düşünüyordum. Patırtı.com a bakayım bi Lerzancığım. Bu güzel modeli çok güzel taşımışsın. Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  2. Ben beyaz bot almadım şimdiye kadar ama sizinki çok şık olmus;) Kışın ben de sizin gibi pantolon tunik yada sweat tercih ediyorum. Yaz aylarında elbise;) Güle güle kullanın;)

    YanıtlaSil
  3. Bende kışın beyaz bot çok seviyorum. Çok yakışmış, güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel seçimlerin var. Güzel günlerde kullan canım benim

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel seçimler yapmışsın güzel günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  6. Kışın açık renk çok giymem ama kombine uyarsa neden olmasın ☺️

    YanıtlaSil

View My Stats