Merhaba herkese

Slim Fit Kapüşonlu Kuşgözü Spor Ceket

Bu defa eşim için yaptığım alışverişimin detaylarını paylaşacağım sizlerle. Eşime genelde sweatshirt, triko kazak tarzı şeyler alıyordum hep, ilk defa ceket alıyorum. Aslında gene almazdım ama uzun süredir ceket istiyordu. Bir çok yerden de baktı ama istediği ceketi bir türlü bulamadı. Sen bulamadın ama Erkek ceket modellerine bir de ben bakayım, mutlaka zevkine göre bir model bulurum dedim. Hazır indirimde varken istediği tarz bir şey bulacağıma inanıyordum. 

Eşim vücut yapısı olarak omuzları geniş olduğu için her tarz ceket olmuyor; Slimfit tarzlarının bazısı çok yakışırken bazısı yakışmıyor, daha çok spor ceket modelleri yakışıyor. Bir tane yünlü klasik ceket bir tane de blazer tarzı ceket almak istedim. Özellikle blazer ceketler her tür pantolon ile kombin yapılabiliyor. Gerçi ben jean pantolon-blazer ceket olarak çok beğeniyorum ama bazen kargo pantolonla, bazen de kumaş pantolon ile tercih edebiliyor eşim. 

Yünlü Blazer Ceket


Bir çok model içerisinden en beğendiğim ceket modelleri mavi ve gri düz renk olanlar oldu. Bir de slim fit kapuşonlu ceketleri beğendim. En beğendiğim modelleri sizlerle de paylaşmak istedim. 


Regular Fit Ceket


Slim Fit Kapüşonlu Kuşgözü Spor Ceket






Benim seçtiğim modelleri eşime gösterdim en çok kapüşonlu spor ceketleri beğendi; bu defa da rengine karar veremedi. Ben lacivert olanı beğendim ama o gri olanı beğendi. Sonuçta o giyeceği için gri olanda karar kıldık. Blazer ceketlerden de lacivert slim fit yünlü blazer ceketi almaya karar verdik.  Çok içime sinen güzel bir alışveriş oldu. Çünkü kendi de çok beğenerek aldı ceketleri. Umarım severek de kullanır. Sizler en çok hangi modeli sevdiniz? Siz kış için ceket alışverişlerinizi yaptınız mı?





Slim Fit Yünlü Blazer Ceket

1 Yorumlar

View My Stats