Merhaba herkese

Yoğun geçen bir haftadan sonra harika bir öneri yazısı ile geldim. Hazır black friday indirimleri yaklaşmışken şimdiden almak istediklerimi listeledim. Almak istediğim ürünleri belirledim ki indirimler başladığında tükenmeden hemen alayım. Zaten almak istediklerimden parfümü çok önceden belirlemiştim. Makyaj malzemelerinde de ürünleri ve özelliklerini inceleyip not aldım.



Benim için kokular çok önemli. Aldığım her şeyi kremlerden deterjana kadar kokusuna bakıp alıyorum. Tabi böyle olunca parfüm seçimlerim de çok özenli oluyor. Gerçi bir çok kadın da benim gibidir diye düşünüyorum. Parfüm denilince ilk akla gelen kadın oluyor çünkü. Kadın parfüm reyonlarının her zaman daha kalabalık olmasından da anlıyoruz bunu. Bir de gözlemlediğim kadarıyla -istisnalar harici erkeklerin en fazla üç parfümü varken biz kadınlar en az altı-yedi farklı koku tercih ediyoruz.

Son zamanlarda en sevdiğim parfümlerden biri Yves Saint Laurent firmasına ait Libre. Yves Saint Laurent markasının özeni tüm ürünlerine yansıyor zaten ama parfümleri bence efsane. Sayfaya girdiğim andan itibaren kendimi özel hissetmeye başlıyorum. Hem her cilt tipine uygun makyaj malzemeleri hem de farklı arayıştakilere hitap eden parfümleriyle benim için çok elit  bir marka. Benim en sevdiğim koku Libre de farklı bir koku arayanlar için muhteşem bir seçim. Libreyi bir süredir kullanıyorum ve hemen her ortamda soruluyor bu yüzden black friday indirimini bekledim ki yedekleyeyim. 

Makyaj malzemelerinde mat bitişli bir fondöten istiyordum. İncelemelerim sonunda All Hours Fondöten BR20 almaya karar verdim. Gene Yves Saint Laurent All Hours likit kapatıcı hakkında çok güzel şeyler duydum, bu yüzden listeme onu da ekledim. Son olarak da Rouge Pur Couture The Slim serisinden kırmızı bir ruju listeme ekledim. Aslında bir de eyeliner almayı düşünüyorum ama black friday 26 Kasım'da başlayacak. Onu alıp almayacağıma o zaman karar vereceğim bütçemin durumuna göre. 2021 yılını harika bir şekilde kapatmak istiyorum. 

Benim black friday alışverişim bu şekilde olacak. Sizler Sephora da hangi ürünleri seviyorsunuz?  En çok hangi parfümü tercih ediyorsunuz?

3 Yorumlar

  1. Harika şeyler seçmişsin yine Lerzancığım. Dediğin gibi yılı çok güzel kapatacaksın. Sevgiler selamlar :))

    YanıtlaSil
  2. Sephora'dan hiç alışveriş yapmışlığım yok. :)

    YanıtlaSil

View My Stats