Merhaba herkese

Bugün blogumun konuğu Ozonlabs Aloe Vera Şampuan.

Ozonlabs markasının bir çok ürününü denedim en sevdiklerimi de daha önce anlatmıştım sizlere. Ozonlabs Sepia serum, Ozonlabs Bellatrix Güneş Losyonu, Ozonlabs Olive Oil Serum, Ozonlabs Ozonlava Bentonit Volkanik Kil yazılarımı okuyabilirsiniz. Temiz kozmetik sloganıyla tanıştığım ozonlabs ürünlerini genel itibarı ile beğeniyorum. Zaten yazılarımda eksileri artılarıyla her şeyiyle anlatıyorum ürünleri. 

Ozonlabs Aloe Vera Şampuan 


Ozonlabs Aloe Vera Şampuanı içerisinde Aloe Vera, Vitamin E ve Lecithin bulunuyor. Yazın yıprattığı saçlarımın bol nemlendiren bir şampuana ihtiyacı vardı, o yüzden büyük bir hevesle kullanmaya başladım. Ürünün çok hafif bir kokusu var benim hoşuma gitti. Yapısı ne çok yoğun ne de çok akışkan. Paraben, sülfat, silikon, alkol içermiyor. İlk kullanımdan itibaren saç diplerinizin temizlendiğini hissediyorsunuz. İlk 1-2 kullanımda saç diplerimde hafif bir kaşıntı hissettim ama sonrasında geçti. Saçlarınız aşırı işlem gördüyse çok yıpranmış ise yıkama sonrası ekstra kreme ihtiyaç duyabilirsiniz ama ben ihtiyaç duymadım. Zaten haftalık saç bakımı rutinimde saç serumu kullandığım için belki de gerek kalmadı. Saçlarım kuru olduğu halde gayet iyi geldi bana. Özellikle yağlı ve şekillendirmek için sprey vs. kullananların daha da çok seveceğini düşünüyorum. Çünkü dediğim gibi ilk kullanımdan itibaren saç diplerinizin tertemiz olduğunu hissediyorsunuz. Bir kez şampuanlamamız yeterli geliyor yüzden 250 ml lik ürün hemen bitmeyecektir diye düşünüyorum. 

Ozonlabs Aloe Vera şampuanından genel olarak memnun kaldım, kullanmaya devam ederim. Ozonlabs Aloe Vera şampuanı kullananlar sizler beğendiniz mi? Yorumlarınızı bekliyorum. 


2 Yorumlar

  1. Bir erkek olarak bile isteye neredeyse sıfır numara saçlara sahibim. Marketten de alınabilecek en ucuz şampuanı alıyor faşır fuşur yıkıyorum. Allaha şükür hafıza ya da saç kaybı gibi bir durum yaşamadım.

    YanıtlaSil
  2. tımıms piki, denerim tabiii :)

    YanıtlaSil

View My Stats