Apple, Samsung ve benzeri markalar yıllardan bu yana akıllı telefon ve benzeri teknolojilerde sektörün liderleri konumunda yer alsa da teknolojinin ilerlemesi ile birlikte artan marka sayısı, tercih edebileceğimiz onlarca farklı alternatifi bir araya getiriyor. Her ne kadar Apple’ın iPad serisinin kendine has karakteristik hatları ve kalitesi olsa da bu ürünlere yüksek fiyatlar ödemek istemeyen kullanıcılar farklı markalara yönelmeye başlıyor. Ancak bu noktada da kullanıcıların aklında kalite sorunu başlıyor. Peki, iPad’in genel olarak özellikleri nelerdir ve iPad ile kıyaslanınca Honor’un ürünleri arasında kalite farklılıkları nelerdir?

iPad Mini

iPad Mini, dört farklı renk seçeneği ve Apple’a özgü karakteristik tasarımı ile iOS severlerin gözde tablet modeli olmaya devam ediyor. Geniş ekranının yanı sıra True Tone teknolojisi ile üst düzey görüntü ve renk kalitesi sunan iPad Mini, büyüleyici tasarımı ile oldukça tercih ediliyor. 

iPad Mini’de diğer Apple ürünlerinden farklı olarak parmak izi okuyucu ve kimlik doğrulaması cihaz ekranının alt kısmında bulunan düğme yerine, tabletin üst kısmında yer alan düğme ile gerçekleştiriliyor. Bu sayede Touch ID özelliği için ekrandan yer kaplamadan kullanıcıların üst panelde bulunan tuşu kullanabilmesi sağlanıyor. Apple tarafından geliştirilen A15 Bionic çipe sahip iPad Mini yüksek performans ile birlikte tüm gün boyunca süren kullanım deneyimini kullanıcıları ile buluşturuyor. 

Manyetik yapışma özelliği sayesinde kablosuz şarj işlemlerini çok daha kolay bir hale getiren iPad Mini, 2. Nesil Apple Pencil çizim kalitesini de kullanıcılarına sunuyor. Peki, iPad Mini’nin üst düzey kalitesine kıyasla Honor ürünleri kullanıcılarına neler sunuyor?

Honor Laptop

Günümüzde akıllı teknolojiler kadar laptoplar da varlığını korumaya devam ediyor. Özellikle tablet ve akıllı telefonların hem ekran kapasitesinin hem de kullanım avantajlarının yetersiz kaldığı durumlarda, özel hayat ve iş sektöründe tercih edilen laptoplar, sunum ve benzeri aktivitelerde sıklıkla kullanılıyor. Honor Magicbook X laptop modelleri ise günlük yaşama uygun ve şık tasarımı ile sektörün en sık tercih edilen laptop modelleri arasındaki yerini koruyor. Yüksek kaliteli alüminyum alaşımı kullanılarak tasarlanan Honor Magicbook X, taşıma sırasında oluşabilecek hasarı minimuma indirirken aynı zamanda şık bir tasarım sunuyor. 

Honor laptop modellerinde kullanıcılara sunulan çeşitli yenilikler de bulunuyor. Farklı markalara kıyasla kullanıcı sağlığını ön plana alan Honor Magicbook X’de düşük mavi ışık sertifikalı TÜV Rheinland Flicker-Free teknolojisi bulunuyor. Bu sayede uzun saatler süren kullanımlarda bile gözün yorumla seviyesi minimuma indiriliyor. Honor markalı akıllı telefon ve tabletler ile tamamen senkronize çalışacak şekilde tasarlanan Honor laptop bu sayede çoklu ekranda çalışma avantajı sunuyor. Siz de Honor laptop ve akıllı telefonunuzu senkronize ederek çoklu ekranda çalışma teknolojisinden faydalanabilirsiniz. 

Honor laptopun sunduğu bir diğer avantaj ise laptopların açıldıktan sonra giriş ekranında yazan kullanıcı girişi ile güvenliği sağlamak zorunda bırakılmamanız. Honor laptopun güç tuşunda yer alan parmak izi sensörlü güç tuşu sayesinde, laptopunuzu sadece sizin kullanabileceğinizden emin olabilirsiniz. 

Honor Akıllı Saat

Dayanıklı ve uzun süreli kullanımı hedefleyen Honor akıllı saat modelleri, uçak sanayinde kullanılan paslanmaz çelik alaşımı sayesinde kullanıcılarına sektörde görülmemiş bir dayanım avantajı sunuyor. Akıllı saatlerde görmeye alışık olmadığımız ve Honor’a has tarzı ile dikkat çeken akıllı saat modelleri, mekanik saatlerin klasik görünümünü yansıtıyor. Aynı zamanda farklı renklerdeki kayış ve panel seçimi sayesinde siz de Honor akıllı saat modelleri ile kendi tarzınızı yansıtabilirsiniz. 


Akıllı saatlerde kullanılan standart ekran kalitesinden farklı olarak Honor akıllı saat modellerinde AMOLED ekran teknolojisi bulunuyor. Böylece yoğun ışık altında ve dış ortamda cihazı kullanırken de kapalı ortamların renk yoğunluğunu hissedebilir, üst düzey bir kullanım deneyimi elde edebilirsiniz. Bekleme modunda 15 güne, tam kullanımda ise birkaç güne kadar süren batarya kapasitesi ise Honor akıllı saatin sunduğu diğer avantajlar arasında yer alıyor. iPad ve diğer Apple ürünlerine kıyasla çok daha uygun fiyatları ve yüksek kalitesi ile Honor akıllı teknolojileri ile siz de teknolojiyi çok daha yüksek imkanlar ile kullanmaya başlayabilirsiniz.

0 Yorumlar

View My Stats