Merhaba herkese

Geçtiğimiz günlerde mis kokulu bir koli geldi bana. Daha önce Boyner, Trendyol, Çiçek Sepeti gibi mağazalarda denk geldiğim, ancak hiç alışveriş yapmadığım bir marka olan Aqua di Polo markasına ait.

Aqua di Polo Markası İle Tanıştım


Aqua di Polo çok geniş bir ürün gamına sahip bir marka. Parfümden kol saatine, çantadan kolonyaya kadar bir çok ürün var. Bana gelen kolideki ürünleri şimdi sizlerle de paylaşmak istedim.

Öncelikle koliyi açar açmaz çok hoş bir koku geliyordu. Paketleri açtığımda kokunun Aqua di Polo Bamboo Green Tea kolonyadan geldiğini fark ettim. O kadar güzel kokuyordu ki ilk andan itibaren favorim oldu. Sizler için buraya Aqua di Polo Bamboo Green Tea kolonyanın linkini buraya ekliyorum, üstelik şu anda indirimde fiyatı 34.90 TL.


Aqua di Polo markasına ait saatler de çok şık. Ben takılarda zaten rosegold tercih ettiğim için koliden çıkan saati görünce çok sevindim. Diğer takılarımla çok güzel uyum sağlayacak. Diğer saati büyük oğlum Kayra için düşündüm. 



Kutudan çıkan bayan parfümü ve deodorantın kokusunu da çok beğendim. Aua di Polo La Rocca parfümü ilk sıktığımda ağır gibi geldi ancak biraz beklediğimde hafifledi, tam da sevdiğim gibi vanilya ve çiçek kokusu aldım. Kalıcılığını da test etmek için kıyafetime sıktığımda iki gün sonra dahi koktuğunu gördüm. Deodorant ile takım kullanmayı çok sevdiğim için de çok sevindim. 

Erkek için olan parfümün kokusunu da çok sevdim. Aqua di Polo Gran Paradiso parfümün ferah ve hemen her tene uyum sağlayabilecek bir kokusu var. 




Sprey kolonyaları oldum olası çok seviyorum tabi hoş kokulu olanları. Çantamda taşımak için ideal diye düşündüm. Diğer minik kolonyayı da Mirza'nın okul çantasına koydum, lazım oldukça kullansın diye. Laptop çantası sırt çantası şeklinde. Artık yolculuklarımda bana eşlik edecek, Hem çok şık hem de içi bayağı korunaklı. 

Sizler Aqua di Polo ürünlerini denediniz mi? Yorumlarınızı bekliyorum.





3 Yorumlar

  1. boynerde görüyorum ama hiç denemedim ...

    YanıtlaSil
  2. green tea kolonya deneyim tamam, çanta da iyiymiş, ona da bakayım :)

    YanıtlaSil

View My Stats