Merhaba herkese

Öbür hafta 29 Ekim Cumhuriyet bayramı dolayısıyla bir kutlamaya katılacağım. Bu yüzden de online çanta ve ayakkabı alışverişi yaptım. Biliyorsunuz Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyet´in Onuncu Yıl Kutlamalarının yapıldığı 29 Ekim 1933 tarihinde verdiği 10. Yıl Nutku´nda, bu günü en büyük bayram olarak nitelendirmiştir. Bu çok özel milli bayramımıza da, bayrama yakışan bir şekilde katılmak istiyorum. 

Ayakkabı olarak stiletto tercih edeceğim. Hem spor giyimde hem klasik giyimde stiletto uyum sağlıyor çünkü. Kıyafet olarak siyah pantolon üzeri uzun bir ceket almıştım. İçine de kırmızı bir tunik tercih ettim. Stiletto olarak siyah sade ama şık bir model ararken aşağıdaki ayakkabıya karar verdim. 


Stiletto



Bu şık stilettoya takım bir de çanta almak istedim. Kadın çanta bölümünde çok fazla çeşit vardı. Kol çantası mı portföy tarzı bir şey mi alsam karar verememişken ayakkabının topuk detayıyla çok güzel uyum sağlayacağını düşündüğüm bu çantaya karar verdim. 

Kadın Çanta

29 Ekim etkinliğinde hava yağmurlu da olabilir diye birde çizme almak istedim. Gerekirse alacağım topuklu çizme ile giderim salona girmeden stilettolarımı giyerim diye planladım. Topuklu çizme alırken şık olması kadar rahat olmasına da dikkat ettim. Çünkü soğuk bir memlekette yaşıyorum ve topuklu çizmeyi de çok kullanıyorum. Normalde ayakkabılarda platformlu modelleri tercih ederim ama topuklu çizme alırken normal tabanlı bir model tercih ettim. Kalın topuklu bu topuklu çizme tam istediğim gibiydi hemen sepete attım. Bu arada alışveriş yaptığım bu sitede ikinci ürüne yüzde otuz indirim vardı. Bu da beğendiğim üç ürünü de almam için güzel bir fırsat oldu.

Sizler aldığım modelleri beğendiniz mi? 


0 Yorumlar

View My Stats