Merhaba herkese

Sonbahar bitiyor ve yavaş yavaş kış aylarına yaklaşıyoruz. Sonbaharda ev işlerimiz iki katına çıkıyor. Hele de ev yapımı organik ürünleri seviyorsanız ve kış hazırlığımı kendim hazırlayacağım diyorsanız evdeki işler hiç bitmiyor. Konserveler, salçalar, turşular, erişteler ve kışın buzluktan çıkartıp pratik şekilde pişirebileceğimiz yemekler fazlasıyla yoruyor ve zamanımızı alıyor. 

Kaliteli ve Güvenli Güneş Gözlüğü Alışverişi Nereden Yapılır?



Kış aylarına girerken mutfakta olduğu kadar dolaplarda da değişiklikler yapılıyor. Pikeler kalkıyor, yorganlar çıkıyor. Yazlık kıyafetler yıkanıp kaldırılıyor kışlık kıyafetler çıkıyor. Hele de benim gibi kışı soğuk geçiren bir şehirde yaşıyorsanız ayakkabı dolabına kadar her yere el atmanız gerekiyor.

Yaz kış değişmeyen tek şeyim ise kullandığım güneş gözlüğüm ve güneş kremim oluyor. Lekelenmeye çok meyilli bir cildim var ve bu yüzden yaz kış güneş kremi kullanıyorum. Bir de küçüklüğümden beri göz sağlığım için yaz kış güneş gözlüğü kullanıyorum. Güneş gözlüğü hem rahat bakmamı sağlıyor hem de göz sağlığımı koruyor. Bir diğer faydası da göz çevresi kuruluğu, kırışıklıklarını önlüyor. Şunu açık yüreklilikle söyleyebilirim ki yaşım 44 olmasına rağmen ne alnımda ne de göz çevresinde (kaz ayağı bölgelerimde) kırışıklık yok. 

Güneş gözlüğü seçimi de çok önemli. Hem yüz yapıma uyması, hem de güvenli olması gerekiyor, birde tabi ki cüzdanımıza da uymalı. Bu yüzden güneş gözlüklerimi en güvendiğim siteden alıyorum ben. Güneş gözlüğü almak için https://www.atasunoptik.com.tr/  ziyaret ediniz bence. Her yüz yapısına uygun, istediğimiz farklı özelliklere göre ve her bütçeye uygun güneş gözlüklerini ben Atasun Optik mağazalarından alıyorum. Sitede sanal deneme bölümü var; beğendiğiniz gözlüğün yüzünüze yakışıp yakışmadığını test edebiliyorsunuz. Sitede sadece güneş gözlüğü yok, mavi ekran koruma gözlükler, gözlük aksesuarları da var. Güneş gözlüğünü o kadar çok kullanıyorum ki benim için organım gibi (bazen kafamın üzerinde unutuyorum o derece). O yüzden yakışması ve güvenli olması benim için çok önemli. 

Sizler güneş gözlüğü alışverişinizi nereden yapıyorsunuz? Yaz-kış demeden güneş gözlüğü kullanıyor musunuz?


8 Yorumlar

  1. Atasun optikte gercekten çok güzel modeller var 😊

    YanıtlaSil
  2. Bu güzel tavsiyeler için teşekkürler Lerzancığım :))

    YanıtlaSil
  3. Yıllarca miyop gözlükle dolaşmış biri olarak hala güneş gözlüğünü benimseyemedim. Yok mu var. Ama hep evde beni bekliyor:)))

    YanıtlaSil
  4. atasun piki teşekkürleer :)

    YanıtlaSil
  5. Güzel tavsiyeleriniz için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  6. Atasun iyi yayıldı zaten her yerde var.

    YanıtlaSil

View My Stats