Merhaba herkese

Bu sıcak yaz günlerinde sizlere harika bir öneri ile geldim. Bir süredir kullandığım Luis Bien Terleme Önleyici Sprey bu günkü yazımın konuğu.

Luis Bien Terleme Önleyici Sprey


Daha önce bazı ürünlerini denediğim ve memnun kaldığım Luis Bien markasının terleme önleyici spreyini denemek istedim. Biliyorsunuz artık genelde ürünlerden memnun kalırsam blog yazısı hazırlıyorum. Bir süre deneyimledikten sonra da memnun kalınca sizlerle paylaşmak istedim.

Bu sene tatil için Mersin'e gittim. Gitmeden önce gelmişti sipariş kargom. Hemen bavulumdaki yerini aldı Luis Bien Terleme Önleyici sprey. Mersin'e gider gitmez kullanmaya başladım. Luis Bien Terleme Önleyici Sprey 100 ml lik plastik fısfıslı bir ambalaja sahip. Çantada rahatlıkla taşınabildiği için ayrıca sevdim. 

Luis Bien Terleme Önleyici Sprey


Luis Bien Terleme Önleyici Sprey Nasıl Kullanılır?

Gece yatmadan önce temizlenmiş ve kurutulmuş bölgeye uygulanıyor, ihtiyaç duyuldukça da tekrarlanabiliyor. Ben de sabahları denizden geldikten sonra kullandım ve tüm gün rahat ettim. Günlük denize girdiğim ve duş aldığım için gün içerisinde tekrarlamaya gerek duymadım.

Luis Bien Ter Önleyici Sprey Nerelerde Kullanılır?

Luis Bien Terleme Önleyici Sprey el, ayak ve koltuk altı bölgelerinde kullanılabilir. Terlemeyi önlemeye yardımcı olur. Her mevsimde terlemeyi engelleyerek cildi kuru tutar. 

Luis Bien Terlemeyi Önleyici Sprey içerisinde Paraben ve Silikon yok. Dermatolojik testlerden geçirilmiş sprey bende herhangi bir alerji vs sebep olmadı. Çok hafif ve hoş bir kokusu var. Sıktıktan ve kuruduktan sonra o koku kalmıyor, bu sayede ekstra kullandığım parfümle kokusu karışmıyor. Başta da belirttiğim gibi ben çok memnun kaldım. Luis Bien Terleme önleyici sprey fiyatı 69 TL. Sizler terleme önleyici sprey kullanıyor musunuz? Luis Bien ürünlerini denediniz mi?

6 Yorumlar

  1. Luis Bien terleme önleyici spreyi denemedim ve mutlaka deneyeceğim.

    YanıtlaSil
  2. Yaz mevsimi için çok güzel bir ürün. Rahatsız olacak kadar terleyenler için kurtarıcı gibi görünüyor. Aklımızda bulunsun. Çokkkkk teşekkürler Lerzancığım 😍🤚

    YanıtlaSil
  3. Markanın ter önleyici sprey spreyini denemedim ama ne kadar güvenilir bir marka olduğunu biliyorum tavsiyen için teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. Ürünü merak ettim. Benim yüzüm çok terliyor. El, ayak, kol altı yazmışsınız yüze de keşke kullanılsaymış. :)

    YanıtlaSil
  5. Luis Bien terleme önleyici spreyi ben de denemedim ve mutlaka etrafıma denemelerini tavsiye edeceğim.

    YanıtlaSil

View My Stats