Ruhen ve bedenen kendimizi iyi hissettiğimiz zamanlardır keyifli zamanlar. Bazen iyi bir haber almak bazen sevdiklerimizle geçirdiğimiz hoş zamanlar, arkadaşlarımızla ettiğimiz eğlenceli sohbetler keyfimizi yerine getirir. Bu keyifler ara sıra yaşandığı için iyi hissettirir elbette. Sıkıntıyı bilmeden sıkıntısızlığın nasıl olduğunu anlamak zor olurdu, öyle değil mi? Ailemiz, arkadaşlarımız, sevdiklerimizle bir arada kutladığımız özel günlerin heyecanlı anı da hediyelerin verildiği andır. Hediyeyi verenlerin de alanların da yüzünde ki heyecan, anlatılmaz yaşanır. Bu keyifli anları süslendiren hediyeler yerine, verdiğiniz hediyelerle ortamda ki keyfi yaratmaya ne dersiniz? Nasıl mı? Bodo’nun benzersiz deneyim hediyeleriyle elbette! Günümüzde hediyeler o kadar sıradanlaştı ki artık eşinizin size ne almış olabileceğini az çok tahmin ediyorsunuz. Belirli birkaç seçenek var ve genellikle insanlar bunlara yönlendirildiği için bu tarzın dışına çıkılmıyor. Artık bodo ile bu devir kapandı! Yepyeni bir hediye çağı başlıyor. Rengarenk kutulardan çıkabilecek hediyeler: çikolata, ayakkabı, kıyafet gibi eşyalar değil; ‘’Karting’’, ‘’Rafting’’, ‘’Kahve Masajı’’ gibi hayatınıza canlılık katacak deneyimler olacak!




Keyifli hediye önerileri

Bodo ile keyif kokan sürprizler sizi bekliyor. Doğum günlerinde, yıldönümlerinde, Yılbaşlarında, bayramlarda, Sevgililer Gününde, Anneler Gününde, Babalar Gününde, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, mezuniyet kutlamalarında, düğün ve nişanlarda her günün konseptine ve anlamına uygun her yaşa özel bodo deneyimleri, fiyat farkı olmadan kurumla aynı fiyat fırsatı ile bodo.com’da! Sizin için en çok tercih edilen alanlardan, rengarenk deneyimler topladık BODO! ‘’Adrenalin’’, ‘’Romantik, ‘’SPA ve Masaj’’, ‘’Uçuşlar’’, ‘’Yeni Deneyim’’, ‘’Oyunlar ve Partiler’’, ‘’Sanat’’, ‘’Yemek Workshop’ları’’, ‘’Su Aktiviteleri’’, ‘’Aktivite’’, ‘’Sürüş Deneyimi’’, ‘’Atış Deneyimi’’, ‘’Tekno’’, ‘’Tatil’’ gibi kategorilerle, hediyeyi vermek istediğiniz insanın, özel ilgi alanları veya ihtiyaçlarına göre deneyiminizi belirlemek çok daha kolay olacak. Birkaç deneyim arasında kararsız kalırsanız endişelenmenize gerek yok! Çünkü en yüksek bütçeli deneyimi ödeyerek birkaç deneyimi, seçimi ona bırakmak için aynı anda sunabilirsiniz.

Keyifli hediye fikirleri

Huzur ve keyif dendiğinde akla ilk gelen yerlerden biri olan denizde birbirinden muhteşem maceraları keşfedin! ‘’Özel Yelkenli Adalar Seyri’’, ‘’Özel Yelkenli Yat Gezisi’’, ‘’Arkadaş Grubu için Günlük Yat Gezisi. Daha romantik geziler için ‘’İki Kişi için Romantik Yat Gezisi’’, ‘’İki Kişi için Jazz & Yelken’’, ‘’Yatta Gün Batımı’’ gibi oldukça özel su aktiviteleri bodo’da! Sanatın büyülü huzurunda kendini arayanlara: ‘’Resim Atölyesi’’ ve ‘’Heykel Atölyesi’’. Keyfi adrenalinin zirve yaptığı anlarda bulanlara: ‘’Yamaç Paraşütü Tandem Uçuşu ve Video Çekimi’’. Partneriyle sessiz ve romantik dinlenme alanları arayanlara: ‘’SPA’da Romantik bir Akşam’’ ve ‘’İki Kişi için Hafta Sonu Kaplıca Tatili’’. Film izlemenin en güzel hali: ‘’İki Kişi için Romantik Sinema Keyfi’’. En keyifli hissettiği yer, mutfak olanlara: ‘’Pizza Yapım Dersi’’, ‘’Balık Yemekleri Yapım Dersi’’, ‘’Köfte Yapım Dersi’’ ve çok daha fazlası. Bodo ile keyif dolu günlere.


1 Yorumlar

View My Stats