Merhaba herkese

Geçtiğimiz hafta bol koşturmacalı geçti. Oğlum Erşat Mirza'nın doğum günüydü. Öncesi hazırlıkları alışverişleri derken hafta nasıl bitti anlamadım. Allah sağlık versin hepimize ama bazen çok yorulduğumu hissediyorum. Sizlerde de oluyor mu bazen günler o kadar yoğun geçiyor ki gün bana yetersiz geliyor. Sanki 48 saat olsa anca yetiştirebileceğim işleri.  

Erşat Mirza için bu hafta bol bol alışveriş yaptım. Bu sene birden bire boyu uzayınca (normalde çok fazla uzamıyordu Maşallah bu sene bayağı fark etti) bol bol kıyafet ihtiyacı oluştu.  Hem doğum günü hediyeleri oldu hem de eksik kıyafetlerini tamamlamış oldum. Niğde'de fazla mağaza yok biliyorsunuz bu yüzden genelde online alışveriş tercih ediyorum.  Nike Erkek Çocuk kategorisinde çok fazla seçenek vardı. Mirza ile beraber karar vermemiz zor olmadı. Mirza genelde spor giyimi sevdiği için eşofmanlarını, spor ayakkabılarını, tshirtlerini beraberce beğendik.  Favori rengi kırmızı,küçüklüğünden beri kırmızı seviyor. Beğendiği ürünlerin genelde kırmızı ve tonları olmasına dikkat etti. 

Nike Jordan Jumpman Short-Sleeve Çocuk Tişört - Kırmızı



Mirza bu sene liseli oldu. Okul için çantamı da alalım dedi. Bir çok model vardı önce biraz kararsız kaldı ama sonra eşofman, spor ayakkabı ve çantayı birbirine uygun renklerde almaya karar verdi. Fotoğraflarını ekliyorum aldığımız ürünlerin. Bakalım sizler Mirza'nın aldıklarını beğenecek misiniz?

                          Nike Brasilia Training Backpack



           Nike Air Fleece Pullover Hoodie Çocuk Sweat
Alışveriş yaparken biraz da yeğenlerim Aydil ve Dilay için bir şeyler almak istedim. Nike Kız Çocuk kategorisinden onların sevdiği renklerde ayakkabı ve tshirtler aldım. Aydil daha çok mor ve lila tonlarını severken, Dilay benim gibi yeşil delisi. Onlar için aldıklarımı direk onların adreslerine yolladım.Haberleri yok, sürpriz olacak :) inşallah çok beğenirler. Sizler çocuklar spor giyim alışverişlerinizi nereden yapıyorsunuz?


3 Yorumlar

  1. Çok güzel tercihler Lerzancığım. Nice mutlu sağlıklı yıllar dilerim kuzucuğa 😊🤚

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel seyleralmışsın iyi günlerde giysin ☺️

    YanıtlaSil
  3. Mirza ne kadar zevkli imiş hepsine bayıldım özellikle sırt çantası çok güzel güle güle kullansın

    YanıtlaSil

View My Stats