Merhaba herkese

Bugün sizlere bir süredir kullandığım bir cilt temizleyici üründen bahsedeceğim. İlk olarak tester olarak denemiştim Cerave Köpüren Temizleyiciyi  ve çok beğenince büyük boyunu kullanmaya başlamıştım. Sonrasında da Loreal ContentPro projelerinde Cerave fikrimi paylaştığım için hediye olarak bana özel olan bu ürünü yolladılar. Sevdiğim ve kullandığım bir ürün olduğu için çok sevindim.

Cerave Köpüren Temizleyici Cildime Nasıl Geldi


Cerave Köpüren temizleyici normal ve yağlıya dönük ciltler için üretilmiş bir temizleyici. İçerisinde 3 temel seramid, niasinamid(Vitamin B3) ve hyalüronik asit var. Parfümsüz ve dermatologlar tarafından geliştirilmiş bir formüle sahip. Hipoalerjenik ve hassas ciltliler dahil kullanabiliyor. Minik bir miktar jel temizlemek için yeterli oluyor. Hem yüz hem de vücut için kullanılabiliyor olması da ayrı bir güzelliği. 



Benim cildim kuru ve karma arası. Daha doğrusu dönemsel olarak t bölgemde yağlanmalar oluyor ama genel anlamda kuru ciltliyim. O yüzden bazı temizleme jel ve köpükleri cildimi aşırı kurutabiliyor. Ceravenin en sevdiğim yönü bu oldu. Cildimi Cerave Köpüren Temizleyici ile temizledikten sonra cildimde gerilme, kuruluğa bağlı kaşıntı vs olmuyor. 

Cerave Köpüren Temizleyici 


Ben Cerave Köpüren Temizleyiciyi çok beğendim. Cerave Köpüren Temizleyici Fiyatı 95 TL-120 TL arası fiyatlarda satılıyor. Sizler Cerave ürünlerini denediniz mi? Cerave Köpüren temizleyiciyi beğendiniz mi?


11 Yorumlar

  1. bunu denememiştim elimde çok var ama bir şans verebilirim...

    YanıtlaSil
  2. Sen beğendiysen güzeldir mutlaka. Aklımızda olsun Lerzancığım. Emeğine sağlık 😊🤚

    YanıtlaSil
  3. lerzan marka iyimiş saoool :)

    YanıtlaSil
  4. Adınla eşleşmesi güzel olmuş gerçekten...

    YanıtlaSil
  5. Denemedim cerave markasının temizleyicisini ama güzel bir ürüne benziyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. senin cildinle de iyi anlaşacağını düşünüyorum Deryacım

      Sil
  6. Cerave yüz temizleyici köpük mutlaka denenmesi gereken bir ürün özellikle sen tavsiye ediyorsan güvenirim ben

    YanıtlaSil

View My Stats