Merhaba herkese

Bugün mis kokulu önerilerim olacak sizlere. Bir süredir kullandığım mis kokulu bir seri Evoque Saç Bakım Ürünleri hakkında yorumlarımı paylaşacağım. 

Saç Bakımında Yeni Keşfim Evoque Ürünleri


Evoque Milk Therapy Sülfatsız Şampuan

Saçın protein yapısını düzenleyerek saçın daha canlı ve bakımlı olmasını sağlıyor. Kokusu çok güzel ve ilk kullanımdan itibaren saçların parlak görünmesini sağlıyor. İçerisinde paraben ve sülfat olmadığı için saçları besliyor. Kepek yapmıyor ve tüm saç tipleri için uygun. En önemlisi de saç rengini koruyor. Kullanımı nemli saça bir miktar uyguluyorum ardından durulayıp saç kremini uyguluyorum.

Evoque Milk Therapy Sülfatsız Şampuan

Evoque Milk Therapy Sülfatsız Şampuan


Evoque Milk Therapy Saç Maskesi


Harika bir yapısı var. İlk kullanımdan itibaren saçları yumuşacık yapıyor, kolay taranır hale getiriyor. İçerisindeki 12 temel aminoasit, saç tellerini derinlemesine besleyerek dolgun ve canlı bir görünüme kavuşturuyor. Saç rengini korurken saç elastikiyetini de artırıyor. Kullanımı saçlar nemli iken sürüp 5 dakika kadar bekleyip duruluyorum

                        Evoque Milk Therapy Saç Maskesi


Evoque Milk Therapy Saç Serumu

Tüm saç tipleri için kullanılabilen serumun içeriğindeki özel maddeler sayesinde saç kırıklarını önlüyor, saça bakım yapıyor. Saçların daha elastik ve dolgun görünmesini sağlıyor. Serinin diğer ürünleri gibi kokusu da muhteşem. Seride en çok kullandığım ürün bu oldu. Durulama gerektirmediği için çok rahat bir kullanım sunuyor. Saçlarım temiz ve nemliyken çok az miktarda elime sıkıp saçlarıma masajla uyguluyorum. Ağırlık yapmadığı için her gün kullanabiliyorsunuz. Paraben içermiyor ve UV filtresi de var. 

Evoque Milk Therapy Saç Serumu


Evoque Milk Therapy 2 Fazlı Bakım Sprey

Hem saça bakım yapıp hem şekillendirmek için kullanılabilen bir sprey olduğu için herkesin beğeneceğini düşünüyorum. UV filtresi olduğu için günlük saç bakımı için ideal bence. Saçların kolay taranmasını sağlıyor, saçı şekillendiren ısıl işlemlerde kolaylık sağlıyor. Yani saçlarımı şekillendirirken Evoque Milk Terapi bakım spreyi kullandığımda hem kolay şekle sokuyorum hemde bakım yapıyorum. Durulama gerektirmediği için günlük kullanıma çok uygun.

Evoque Milk Therapy 2 Fazlı Bakım Spreyi

Ben bu seriyi çok beğendim gerçekten de etkilerini ilk kullanımdan itibaren gördüm. Sizler Evoque Milk Terapi Saç Bakım Ürünlerini denediniz mi? Yorumlarınızı bekliyorum.

Evoque Saç Bakım Ürünleri şu anda indirimde;

Evoque Milk Therapy Saç Serumu Fiyatı 80 TL
Evoque Milk Therapy Saç Maskesi Fiyatı 110 TL
Evoque Milk Therapy 2 Fazlı Bakım Spreyi Fiyatı 90 TL
Evoque Milk Therapy Şampuan 100 TL

2 Yorumlar

  1. Keratin bakımından sonra tuzsuz sülfatsız şampuan arıyordum bakayım bi markaya.

    YanıtlaSil
  2. Evoque markasını ilk kez duydum mutlaka denemeli

    YanıtlaSil

View My Stats