Merhaba herkese

Yaz geldi sonunda ve çoğumuz tatil hazırlıkları yapıyoruz. Tatile çıkmadan alacak listelerimizi yaparken ilk aldığımız ürünlerin başında güneş kremleri geliyor. Gerçi ben yaz-kış demeden sürekli güneş koruyucu krem kullanıyorum. Çünkü cildim lekelenmeye çok müsait ve yeterli korumayı sağlamam gerekiyor. Tabi daha önemlisi sağlık kısmı yani güneş ışınları cildimize zarar veriyor ve korumak gerekiyor. Bu yüzden güzel bir güneş koruyucu krem kullanmak benim için çok önemli. Bu sayede farklı güneş koruyucuları deneme imkanım oluyor.

La Roche Posay Anthelios 50
La Roche Posay Anthelios 50


Bir süredir kullandığım La Roche Posay Anthelios 50+ güneş koruyucudan bahsedeceğim sizlere bugün. LaRoche Posay ürünlerini çok seviyorum. Bu zamana kadar kullandığım tüm ürünlerinden memnun kaldım çünkü. 

La Roche Posay Anthelios 50 + güneş koruyucu UVA, UVB, İnfrared-A ışınlarına karşı cildi korumaya yardımcı. Suya, terlemeye vekuma karşı da dayanıklı. En güzel kısmı da göz çevresi için de kullanıma uygun. 

La Roche Posay Anthelios 50+ güneş koruyucu kremin yapısı akışkan. Kokusu yok ve yumuşacık bir yapısı var. Bu kremi kullanırken iki parmak kuralını uygulamak zor çünkü akışkan bir yapısı var. Cildime sürer sürmez emiliyor ve ağırlık yapmıyor. Kadifemsi bir yapısı var o yüzden üzerine rahatlıkla makyaj yapabilirsiniz. Cildimde o kadar çabuk emiliyor ki ilk kullandığımda cildim yedikçe sürdüm yedikçe sürdüm :) bayağı krem sürmüştüm; normalde başka bir kremi bu kadar sürseydim suratım bembeyaz olurdu birde maske ile kaplamış gibi ağır olurdu suratım. Ancak La Roche Posay Anthelios 50+ kremde normal bir nemlendirici sürmüş gibiydi. Beni en çok cezbeden şey de bu oldu. Sürdükten sonra kadifemsi bir yumuşaklık hissi o kadar güzel ki.

La Roche Posay Anthelios 50 Güneş Kremi

Bir güneş koruyucudan ne beklersiniz; Ben yüzümde beyazlık kalmasın isterim, ağırlık yapmasın isterim, cildime sürdüğümde yapış yapış olmasın isterim, cildimde sivilce vs yapmasın isterim, ağır bir kokusu olmasın isterim, hassas göz altlarım için farklı bir ürün aramayayım isterim, suya- tere-kuma dayanıklı olmasını isterim, ve yüksek koruma faktörlü olmasını isterim. İşte bu ürün benim tüm beklentilerimi karşıladı. İlk kullanımdan itibaren çok sevdim. Dışarı çıkarken üzerine tekrar nemlendirici sürme ihtiyacı duymadım. Ambalajı da o kadar kibar ki çantamda taşıyorum ihtiyaç duydukça yeniliyorum. İçerisinde termal su da bulunduğu için feraklık da veriyor. Benim gibi hassas ciltler için uygun. 

Ben güneşe çıkmadan önce uyguluyorum. Dediğim gibi o kadar çabuk emiliyor ki varlığını dahi unutuyorum. Ben La Roche Posay Anthelios 50+ güneş kremini çok beğendim. Sizler denediniz mi? 









  

4 Yorumlar

  1. Ben bu ürünü çok merak ediyordum güzel bir bilgilendirme olmuş

    YanıtlaSil
  2. Sezon başlıyor. Çok yerinde bir paylaşım olmuş. Emeğine sağlık Lerzancığım 😊🌺🤚

    YanıtlaSil
  3. Faydalı bir içerik olmuş. Hiç güneş kremi kullanmadım ama belki ileride düşünürsem aklımda bulunsun. :)

    YanıtlaSil
  4. La Roche Posay mükemmel bir markadır en güvendiğim markalardan birisidir Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil

View My Stats