Merhaba herkese

Geçenlerde bir reklam takıldı gözüme mutlaka sizlere de denk gelmiştir -İçimde Suwen var diye başlıyordu. Reklamda diğer iç çamaşırı reklamlarında olduğu gibi kadını obje gibi göstermemiş ya da sexi bir şekilde lanse etmemişlerdi. Suwen reklamında tam tersi kadınların ne kadar güçlü olduğunu imgelemişler. Kadınların her alanda çalışabildiği, her anında özgürce davranabilmesi gerektiği vurgulanmış reklamda. O yüzden çok hoşuma gitti ve açıkçası takdir ettim. Tabi sonrasında da hemen sayfalarına baktım neler var, kimlere hitap ediyor diye. 

Kadınlar Her Alanda Özgür ve Rahat Olmalı

Kadınların her ortamda rahat olmaları gerektiğini düşünmüş olmalılar ki her ihtiyaca özgü ürünler tasarlamışlar. Yani kadınların iç çamaşırı seçerken sütyen alışverişinde özgürce aradığını bulabilmesi hedeflenmiş sanıyorum. Örneğin emzirme sütyeni diye dayatılan çirkin görünümlü çamaşırlardan ziyade annelerin kendini rahat ve mutlu hissetmesi amaçlanmış ve o yüzden farklı tasarımlara yer verilmiş.



Moda akımları sık sık değişiyor ve itiraf edelim çoğu moda olan kıyafetler zayıf, narin vücutlara göre hazırlanıyor. Bu yüzden vücudu orantısız insanların sanki giymeye hakkı yokmuş gibi bir ortam oluşuyor. Ancak Suwen bu konuda da tabuları yıkmış. İri göğüslü ve bundan rahatsız olan kadınlar için küçültücü sütyen modelleri ile kadınların kendini iyi hissetmesini amaçlamışlar. Çok sade modellerin yanı sıra dantelli ve çok şık sütyen modelleri ile kadınları mutlu etmeyi başarmışlar. 

Ben Suwen sayfasında aradığım her türlü ihtiyacımı bulabildim; Çorap çeşitlerinden taytlara, iç çamaşırından pijamaya kadar her şey var. Bir de başta da belirttiğim gibi markanın kadınlara bu denli hassas ve özenli yaklaşımı gönlümü fethetti. Benim için bir markanın ürünlerinin güzel olması kadar bakış açısı da çok önemli.  Kadın katliamlarının arttığı, kadınların her şeyi başaramayağı algısı yaratılmaya çalışılan, kadınlara önem verilmeyen şu yaşadığımız ortamda kadınlara bu denli güzel yaklaşan ve hak ettiği değeri veren Suwen markasını takdir ediyorum ve bundan sonraki alışverişlerimde de bunu göz önünde bulunduracağımı belirtmek istiyorum.

Sizler Suwen markasının ürünlerini kullandınız mı? Suwen reklamlarını izlediniz mi? Size neler hissettirdi ? İzlediyseniz benim gibi mi düşündünüz?

0 Yorumlar

View My Stats