Merhaba herkese

Bugün sizlere Garnier Hyalüronik Aloe Vera Jel hakkındaki fikirlerimi anlatacağım.

Öncelikle Garnier Hyalüronik Aloe Jel içeriğinde ne var ona bakalım;
Garnier Hyalüronik Aloe Vera Jel
Garnier Hyalüronik Aloe Vera Jel 

%96 doğal içeriğe sahip Garnier günlük nemlendirici jel içerisinde aloe vera, üzüm, saflaştırılmış su, hindistan cevizi gibi maddeler var.

Garnier Hyalüronik Aloe Vera Jel Nasıl Kullanılır?

Günlük kullanıma uygun nemlendiriciyi az bir miktar alarak yüzüme masaj yaparak yediriyorum. Dilerseniz kalın bir tabaka halinde maske gibi de sürebiliyorsunuz. Garnier Hyalüronik Aloe Vera Jelin en sevdiğim tarafı cildimi yağlandırmaması ve yapış yapış his bırakmaması oldu. Hafif güzel bir kokusu var. Cilt tarafından kolaylıkla emiliyor. Benim cildim kuru olduğu için cildim hafif nemliyken sürüyorum ve gözle görülür bir şekilde nemlendiriyor. Özellikle denizden çıktıktan sonra kullandığınızda büyük bir rahatlama sağlıyor. Yani aftersun olarak da kullanılabiliyor. Makyaj altında baz olarak da kullanılabilen Garnier günlük nemlendirici jelin 48 saat nemlendirme vaadi var. Yağlı ciltlerin bir tık daha fazla seveceğini düşünüyorum çünkü ben günde 2 kez kullandım ancak yeterli geldi.(günde 4-5 kez yüzümü yıkadığım için tazelemem gerekti). Ancak siz sık sık yüzünüzü yıkamıyorsanız nemli yüzünüze bir kez kullanmanız yeterli gelecektir. Garnier Aloe Vera jel kullandığım süre içinde sivilce vs de yapmadı. 

Garnier Hyalüronik Aloe Vera jeli maske olarak nasıl kullanırım diyorsanız kalın bir tabaka halinde göz ve dudaklara gelmeyecek şekilde sürüyorsunuz 3-4 dakika beklettikten sonra fazlasını makyaj pamuğu ile alıyorsunuz; çok daha canlı, nemli bir cildiniz oluyor. Cildi yenileyen aloe vera ile nemlendirip anti aging özelliği olan hyalüronik asitin bir arada olması gerçekten ortaya harika bir ürün çıkmasına sebep olmuş. 


Dermatolojik testlerden geçirilmiş Garnier Hyalüronik Aloe Vera Jel fiyatı 38 TL

2 Yorumlar

  1. Denemedım ama aloe vera aşk benım ıcın <3

    YanıtlaSil
  2. Benvenuto a giugno! Possa questo mese portare molte gioie, bei momenti, salute, pace e amore alla tua vita.

    YanıtlaSil

View My Stats