Merhaba herkese

Yaz geldi yavaş yavaş kışlıkları kaldırmaya başladım. Hem kıyafetler için hem de ev tekstili ürünlerinde yazlık moda geçiş yapıyorum. Kazakları ve kabanları hurçlara yerleştirip kaldırdım. Kışlık yorganları kaldırıp pike takımlarını çıkarttım. Kışın pamuklu yorganlar kullanılıyor ama yazın rengarenk hafif pike takımları çok rahat oluyor. Yazın yatak üzerinde Pike takımı o kadar güzel duruyor ki yatak örtüsüne de gerek kalmıyor.


Ev Tekstilinde Yaz Alışverişi Zamanı Pike Takımları 


Pike takımlarında çocuklar için aldığım zaman daha çok düz renkleri tercih ediyorum. Düz renkli pike takımları daha kullanışlı oluyor. Çünkü gençler sık sık değişiklik istiyorlar ve düz renkli pike takımlarını karışık bir şekilde kombinleyerek kullanması kolay oluyor. Tabi arada kendi beğendikleri farklı renklerde ve modellerde pike takımlarını da alıyorum. 


Kendim için çift kişilik pike takımı alırken daha çok yaz temalı,palmiye desenli ve geometrik desenlileri tercih ediyorum. Geçen sene pike takımı ihtiyaçlarımı almıştım seneye rahatım diyordum ama bu seneki yeni modelleri görünce dayanamadım bir tane kendim için birer de çocuklar için aldım. Geçen sene tercihimi English home pike takımlarından yana kullanmıştım bu sene de aynı yerden aldım. Yazı hatırlatan desenli pike takımlarını görünce dayanamadım :)

Pike takımı alırken ilk olarak dokusuna, yumuşaklığına ve sonra desenlerine bakıyorum. Bir de yazın ütü yapmayı sevmediğim için az kırışan kumaşlardan yapılmış pike takımlarını tercih ediyorum.


Siz en çok hangi desenleri tercih ediyorsunuz?Pike takımı alırken nelere dikkat edersiniz?

Ev Tekstilinde 2021 Yaz Alışverişi Pike Takımları


4 Yorumlar

  1. İçim açıldı görsellere bakınca. Aldıklarını güle güle kullan Lerzancığım :))

    YanıtlaSil
  2. düz renk severim de şu sarılı turunculu ne hoşmuş :)

    YanıtlaSil
  3. Ne kadar sade o kadar güzel.

    YanıtlaSil

View My Stats