Merhaba herkese

Bir süredir kullandığım Trinova Kaş Jeli yorumlarımı paylaşacağım bugün sizlerle.

Trinova Kaş Sabitleyici Jel Kaş Waxı
Trinova Kaş Sabitleyici Jel Kaş Waxı

Hepimiz kaşlarımızın düzgün durmasını isteriz. Makyaj yapmasak bile kaşlarımızın düzgün durması bizi bakımlı gösterir. Kaş sabitleyicisi bir çok ürün var piyasada ancak bir kısmını denemiş biri olarak kaşları sabitleyen bir çok ürünün faydası kadar zararı da var. Yani benim kullandığım kaş sabitleyicisi ürünlerin çoğu ya beyaz kalıntılar bıraktı yahut kaşlarımı döktü. Bu yüzden bir süredir kaş sabitleyicisi kullanmayı bırakmıştım. Ta ki Trinova kozmetik kaş waxını kullanana kadar. 

Çok sevilen bir ürün olduğu için denemek istemiştim. Bir süre de kullandım baktım ki gerçekten de çok güzel sizlerle paylaşmaya karar verdim. 

Trinova Kaş Sabitleyici Jel Kaş Waxı
Trinova Kaş Sabitleyici Jel

Trinova Kaş Waxı içerisinde e vitamini, argan ve hint yağı var. Kaşları sabitlerken besliyor. Çok az miktarda kullanmak yeterli geliyor. İçerisinden fırçası çıkıyor zaten. O fırçayı azıcık kaş jeline değdirip taradığımız zaman kaşlar kolaylıkla şekil alıyor. Sonrasında da bozulmuyor. Kokusu ve yapısı çok güzel. Beyazlık yahut tortu bırakmıyor. Göze değdirmemek gerekiyor. Isı ve ışıktan korumak gereken ürünün boyutu bayağı büyük yani uzun süre gider. Dediğim gibi çok az miktarda kaşıma sürdüğüm zaman yıkayana kadar sabit kalıyor. 

Trinova Kaş Jeli fiyatı 25 TL. Fiyatına göre gerçekten de çok başarılı bir ürün. Sizler denediniz mi?




2 Yorumlar


  1. Daha önce böyle bir kozmetik kullanmadım. Kaşlarım çok müdahale gerektirmiyor galiba. Besleyiciliği açısından denenebilir. Teşekkürler canım 😍😊🤚

    YanıtlaSil
  2. bu jeller çok iyi oldu kaşlarım bütün gün boyunca sabit kalıyor..

    YanıtlaSil

View My Stats