Hayatımızdaki yerleri her zaman ayrı olan, bizlere olan sevgilerini ve desteklerini asla esirgemeyen bütün annelerin, Anneler Günü kutlu olsun! Bu yıl da Anneler Günü’nde birbirinden özel hediyeler Sephora’da! Anneler Günü hediyesi yararlanmak ve en özel hediyeleri almak için acele edin!



Cilt Bakımı ve Makyaj Ürünleri

Anneler günü hediyesi denilince ilk akla gelen ürünlerden birisi de cilt bakımı ve makyaj ürünleridir. Sephora Anneler Günü cilt bakımı ve makyaj ürünlerini sizler için sergilemektedir. Cilt bakımı ürünlerinde; Yüz bakımından göz bakımına, dudak ve ağız bakımından vücut bakımına kadar yüzlerce ürünü inceleyebilir ve Anneler Günü için unutulmaz bir hediye alabilirsiniz. 


Makyaj ürünlerinde ise yüz makyaj seçeneklerinden fondöten, BB & CC krem, highlighter, concealer seçeneklerini inceleyebilirsiniz. Göz makyajında ise rimel, eyeliner ve far paletleri harika hediye seçenekleri. Eğer tercihiniz dudak makyajından olacak ise ruj, lip gloss ya da güzel renkte bir dudak kalemi olabilir. 



Anneler Günü Parfüm Seçenekleri!

Unutulmaz Anneler Günü hediyelerinden biri de parfümlerdir. Kadın parfümün en iyi seçeneklerinden Armani, Atelier Rebul, Balenciaga ve Balmain gibi markalardan dilediğiniz ürünü Anneler Günü parfüm kampanyası ile satın alabilirsiniz. 


Annelerin hayat tarzlarını yansıtan kokular da birbirinden farklıdır. Her kokunun, her parfümün farklı bir hikayesi ve farklı bir tarzı bulunmaktadır. Anneler Günü’nde annenizin karakteristik özelliklerini yansıtan, yanlarından asla ayıramayacakları parfüm seçeneklerinden satın alabilirsiniz. 





Bizleri büyüten, yetiştiren ve bize olan sevgiler asla azalmayan annelerimize bu Anneler Günü’nde de yüzlerce çeşit hediye seçeneklerinden dilediğinizi, Anneler Günü indirimleri ile satın alabilirsiniz. Sephoranın Anneler Günü kampanyası ile sunmuş olduğu ürünleri inceleyebilir ve hemen sipariş verebilirsiniz!


1 Yorumlar

View My Stats