Aslında anneleri mutlu etmek için bir öpücük yetse de, bize dünyaları veren bu kişiye en güzel hediyeleri almak isteriz. Karşınızdakini sevindirmenin, değer vermenin, hediye ile ifade edildiğinde ortaya çıkarttığı mutluluk yadsınamaz olduğu için Anneler Günü, hediye seçmenin zevkle yapıldığı günlerin başında gelir.


Siz de English Home’un Anneler Günü için oluşturduğu, birbirinden güzel ve özel hediyeyi içinde barındıran #HediyelerinEnGüzeli listesinden seçiminizi yapabilirsiniz. 


1. Yatak odasının her zaman güzel gözükmesini isteyen ve trendleri yakından takip eden anneler, özenle seçilmiş kullanışlı ve şık bir nevresim takımına bayılacaktır. nevresim takımı ile kombin yapabileceği, şık ve temiz bir görünüm kazandıracak bir yatak örtüsü ile hediyenizi taçlandırabilirsiniz. 



2.  Annenizin kahve veya çay keyfine eşlik edecek, farklı model ve tasarımları ile öne çıkan English Home fincan takımı harika bir hediye seçeneği. 6’lı kahve fincan takımlarını veya 2’li çay fincan takımlarını; çerezlik, katlı servis gibi servis & sunum ürünleri ile birleştirerek annenize harika bir keyif hediye edin. 


3. Anneniz dekoratif eşyalardan hoşlanıyor ise vazodan saksıya, abajurdan çerçeveye, evin her alanına harika bir görünüm sağlayacak ev dekorasyonu ürünlerini inceleyebilir, “İşte bu!” Diyeceğiniz hediyeyi seçebilirsiniz. Kendi yaptığınız bir resmi veya anneniz ile paylaştığınız bir kareyi koyacağınız şık bir çerçeve ise hediyenizi daha da anlamlı kılacaktır.

 


4. Hepimiz biliyoruz ki anneler için sofra sunumu çok önemli. English Home’un tasarımları ile farklılaşan yemek takımları, keyifle ettiği her kahvaltıda sizi hatırlatacağını bildiğiniz bir kahvaltı takımı bu sene aradığın hediye olabilir. Üstelik sofralarına bambaşka bir dokunuş katacak meşrubat bardağı ve çay seti gibi tamamlayıcı sofra ürünleri ile hediyenizi zenginleştirebilirsiniz.



5. Hem kokusu hem de ev dekorasyonunu harika bir dokunuş katmasıyla annenizin bayılacağı bir diğer hediye seçeneği ise kokulu mum ve kokulu çubuk birlikte satılan koku setleri. Tek başına bile harika bir anneler günü hediyesi olan English Home koku setlerini farklı küçük hediyeler ile tamamlayabilir, mis kokulu bir hediye kutusu hazırlayabilirsiniz.


Aslında annelerimiz için hediyelerin en büyüğü, #HediyelerinEnGüzeli sizin sevginiz. Sevginizi yansıtabilecek birbirinden güzel ve unutulmaz Anneler günü hediyeleri, hızlı teslimat seçenekleri ile English Home’da!


9 Yorumlar

  1. Anneler günü için birbirinden güzel önerilerde bulunmuşsun. Tabi bir erkek olarak bu tarz hediyelerden anlamadığım için bir bayandan öneri almak her zaman mantıklı bir davranış oluyor. Bayanlar bu tarz mutfak gereçlerinin hangisinin daha iyi olduğunu çok iyi biliyor. Emeğine sağlık. Faydalı bir paylaşım olmuş. Saygılarımla. Vesselam...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında hediye almak kolay çünkü bizler konuşurken bol bol tüyo veririz neleri sevdiğimizle ilgili :)

      Sil
  2. English home da oldukça güzel hediye seçenekleri var gerçekten.

    YanıtlaSil
  3. Geçen yıl mayıs sonunda annemi kaybettim.Meğer son anneler günüymüş yaşadığı.Teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. başın sağ olsun canım :( Mekanı Cennet olsun inşallah

      Sil
  4. Hola guapa, me encantan las tazas de la primera foto. Feliz día. Un saludo.

    YanıtlaSil

View My Stats