Merhaba herkese

Bugün sizlere bahsedeceğim ürün Luis Bien firmasına ait kullandığım leke kremi. Luis Bien Leke Kremi ciltteki lekelerin ve izlerin giderilmesi için tasarlanmış. Güneş lekeleri, sivilce izleri ve çiller üzerinde etkili bir şekilde hazırlanmış olan Luis Bien hamilelikte oluşan lekelerde de etkili. 

Luis Bien Leke Kremi
Luis Bien Leke Kremi



Luis Bien Leke Kremi aynı zamanda ödüllü de bir ürün; 

  • Uluslararası Yılın Değer Katan Marka Ödülü.
  • Luis Bien Ürünleri  Yılın En İyi Ürün Adayı Seçildi.
  •  Yılın En İyi Müşteri Deneyimi Ödülü sahibi


Luis Bien Leke Kremi 50 gr lık ambalajda. Şahane bir kokusu var. Nemlendirici etkisi o kadar güzel ki yüzüme sürdükten sonra bayağı bir süre etkisini hissediyorum. Hani lekelerde etkili olmasaydı da nemlendirici olarak kullanmak isterdim. 

Luis Bien Leke Kremi İçeriğinde Neler Var?

Alfa Arbutin (lekelerde etkili), E vitamini yağı (canlandırma etkili, antioksidan etkili), Üzüm çekirdeği yağı( lekelerde etkili ve cildi canlandırıyor, nemlendiriyor), Pirinç kepeği yağı( cildi nemlendirirken lekelerin açılmasına destek oluyor)


Luis Bien Anti Dark Leke Karşıtı Bakım Kremi
Luis Bien Anti Dark Leke Karşıtı Bakım Kremi


Luis Bien Leke Kremi Nasıl Kullanılır?


Cildimi güzelce temizledikten sonra ben yüzümün tamamına masaj yaparak yediriyorum. Leke ürünü olduğu için sadece gece yatmadan önce sürüyorum. Sizler sadece lekeli bölgelerde de kullanabilirsiniz. Ben cilt tonu eşitsizliği için tüm yüzümde günde bir defa kullanıyorum. Ürünün cilde etki etmesi için en az bir saat kalması gerekiyor yani dilerseniz bir saat sonra yıkayabilirsiniz de. Ama yukarıda da dediğim gibi nemlendirme etkisini çok sevdiğim için ben yıkamıyorum. Aslında spf 20 içerdiği için güneşten de koruyor ancak ben gece kullanmayı tercih ediyorum. 

Ben özellikle sivilce lekelerindeki etkisini çok beğendim. Cildimin yapısı çok kötü arada sırada sivilce çıkar ancak o da mutlaka leke olarak kalır. O lekelerin bir kısmını hafifletti bir kısmını da tamamen yok etti. Bu yüzden çok beğendim. 


Luis Bien Anti Dark Leke Karşıtı Bakım Kremi kullananlar yorumlarınızı bekliyorum. Daha önce denememiş ve denemek isteyenler için Luis Bien leke kremi fiyatı 109 TL ve renkli wax hediyeli





4 Yorumlar

  1. leke kremlerini bir türlü düzgün kullanamıyorum ben :-((

    YanıtlaSil
  2. Güzel ürün.. Lekelerim olsaydı denerdim..

    YanıtlaSil
  3. Kızımın sivilceleri geçince mutlaka bir leke kremi kullanmak istiyorum Luis Bien leke kremi aklımda olsun canım.

    YanıtlaSil
  4. Birkac ürün denedim, lekelerimle beraber yasamaktayım hala.

    YanıtlaSil

View My Stats