Merhaba herkese

Cilt lekeleri hemen hepimizin sorunu sanıyorum. Çünkü kimimizde genetik faktörlerden, kimimizde yaşa bağlı, kimimizde de güneşten kaynaklı lekeler var. Benim lekelerim özellikle ellerimde. Beni çok rahatsız ediyor. Yeteri kadar koruyamadığım için yaş ilerledikçe de artıyor. Geçtiğimiz ay arkadaşım Seyhan'ın tavsiyesi ile Yeni bir leke kremi denedim; Luce and Mazzo 

Biliyorsunuz ben denemediğim hiç bir ürünü sizlere tavsiye etmiyorum. Genelde de memnun kalmadığım ürünler için blog yazısı yazmıyorum. 

Leke Kremi Arayanlara Güzel Bir Öneri Luce and Mazzo
Leke Kremi Arayanlara Güzel Bir Öneri Luce and Mazzo 


Luce and Mazzo Leke Kremi Nedir ?


Zengin içeriği ve ekstra nemlendirme etkisi ile hızlı emilim gösteren ince yapılı bir kremdir.  Organik hammaddelerle özel olarak formüle edilmiştir. Cildinizde oluşan güneş, doğum, yaşlılık, akne ve siyah noktalardan oluşan lekelenmeleri gidermektedir. Hücre gençleştiricisi ve izlerin iyileşmesi için Paçuli ve Vetiver uçucu yağları kullanılmıştır. Lavanta uçucu yağı cildinizin temizlenmesini sağlarken hoş kokusu ile de cildinizi rahatlatmaktadır. Kremin içerisinde kullanılan özel yağlar sayesinde egzotik bir koku ile cildi rahatlatır. Cildinizdeki lekelenmelerin giderilmesi ile cildinizi daha canlı ve parlak gösterirken cildinizin renk tonunu da eşitlenmesini sağlar.

Luce and Mazzo Leke Kremi Nasıl Kullanılır?

Luce and Muzzo leke kremi diğer leke ürünleri gibi sadece gece kullanılıyor. Gece yatarken ellerime ve yüzüme sürüyorum. Kullandığım süre içerisinde cildimde herhangi sivilce vs gibi bir sıkıntı yapmadı. Kokusu kötü değil ama parfümlü de değil. Nemlendirmesi gayet güzel geldi. Çok çabuk emiliyor ve çok güzel yumuşatıyor. Kullandığım süre boyunca lekelerde azalma ve cilt tonumda düzelmeler gözlemledim. Lekeler tamamen geçmedi ancak bayağı hafifledi. Kullanmaya devam edeceğim çünkü biliyorsunuz bu tip ürünlerde devamlılık ve düzenli kullanım çok önemli. Yıllar içerisinde oluşmuş lekelerin de bir ayda geçmesini beklemek biraz ütopik olurdu. 

Sizler Luce and Muzzo leke kremini denediniz mi? Luce&Mazzo leke kremi fiyatı 85 TL

12 Yorumlar

  1. leke kremi zor gerçekten işe yaraması için sabırlı olmak gerekiyor...

    YanıtlaSil
  2. Tüh, alnımda yeni çıkan 3 küçük sivilcik geldi bunu okurken aklıma.

    YanıtlaSil
  3. Yazın lekeler artabiliyor. Aklımızda olsun Lerzancığım, çok teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  4. Bebek sabunu mu ne varmış lekeler için; eşim onu kullanıyor birkaç gündür. Bunu da söyleyeyim de denesin. Pahalı bir şey mi bu acaba Lerzan Hanım?

    YanıtlaSil
  5. Luce and Mazzo markasına ait gece kremini kullanıyorum gerçekten çok etkili bir ürün.

    YanıtlaSil
  6. Ellerde genelde yazın lekeler artıyor. Ürün geçekten işe yarar.

    YanıtlaSil
  7. Yaşla birlikte bazı lekeler kaçınılmaz oluyor.

    YanıtlaSil
  8. Luce&Mazzo leke kremini denemedim. Ama denemek isterim. Umarım sen de zamanla etkisini görürsün canım.

    YanıtlaSil
  9. Luce and Mazzo leke kremini not aldım bir kenara, dediğiniz gibi lekeler kaçınılmaz :)

    YanıtlaSil
  10. lekemiz çıkarsa düşünelim bunu :) teşekkürler

    YanıtlaSil
  11. Tam Bana Göre cok günes lekem car.

    YanıtlaSil

View My Stats