Merhaba herkese

Bakım yapmayı ve yaptırmayı hepimiz çok seviyoruz değil mi? Hele ferah ve hijyenik bir ortamda hem cilt bakımı hem lazer yaptırmayı kim istemez ki? Ben şahsen kendimi şımartmayı çok seviyorum.




Yaşadığım yer için her bakımdan güzel bir güzellik merkezi ararken internette bir yer buldum; Öyle bir güzellik merkezi düşünün ki hem lazer epilasyon yaptırabileceğiniz hem de cilt bakımını yaptırabileceğiniz bir yer; Nerede derseniz Eskişehir Este Lorien Güzellik Salonları


Eskişehir güzellik merkezi içerisinde hangi işlemi isterseniz yaptırabiliyorsunuz; kaş tasarımından kirpik lifting uygulamalarına, lazer epilasyondan ileri cilt bakımına kadar birçok işlem mevcut. Ben en çok bu yüzden beğendim çünkü yaptırmak istediğiniz her şeyi tek bir merkezde Eskişehir güzellik merkezinde yaptırabiliyorsunuz. Eskişehir Lazer Epilasyon uygulamaları kapsamında daha önce başka yerde lazer yaptırmış memnun kalmamış yahut sonuç alamamış olsanız dahi ona göre bir program yapılıyor. Yanık riski olmadan hijyenik ve tek kullanımlık hijyen prosedürü ile içiniz rahat bir şekilde lazer epilasyon uygulaması yaptırabiliyorsunuz. Özel estetisyenler tarafından takip edilip yönlendirileceğiniz için ek ücret vs gibi taleplerle karşılaşmıyorsunuz. Prensipli ve düzenli bir ortam olduğu için seans sırası beklemek zorunda kalmıyorsunuz. Kullanılan ekipmanlar yeni nesil cihazlardan oluştuğu için istenmeyen tüylerinizden kolay ve etkili biçimde kurtulma imkânına kavuşuyorsunuz.


İleri cilt bakımında ise her yaşa göre farklı ihtiyaçlara göre bakımlar yapılmakta. Cilt tonu eşitsizlikleri için yapılan bakımda ise cildin iki tona kadar açılması sağlanıyor. Birçoğumuzun sorunu olan siyah noktalar ve genişlemiş gözenekler için de farklı bakım işlemleri mevcut. Ayrıca yaşlanma ve kırışıklık için yapılacak bakımlar kişiye ve ihtiyaca göre belirleniyor. 


Kirpik Lifting uygulamaları yan etkisiz, suya dayanıklı ve sizin göz yapınıza en uygun olan şekilde yapılıyor. Kirpikler için hem sağlıklı hem de güzel görünümler hedefleniyor.


Şimdi böyle mükemmel bir merkezde olmak ve tek bir yerde tüm ihtiyacınız olan bakımları yaptırmak istemez misiniz? Güzellik21 koduyla gidenlere %20 indirim var 17 Mayıs-31 Aralık tarihlerinde. Bu fırsat kaçmaz

3 Yorumlar

  1. Este Lorien Güzellik Merkezinde ortam mükemmel, lazer epilasyon büyük kolaylık

    YanıtlaSil
  2. Bu ara tepeden tırnağa bakım en ihtiyaç duyduğum şey:)

    YanıtlaSil
  3. Eskişehirde bu kadar donanımlı bir güzellik merkezi olması harika. Este Lorien güzellik merkezi keşke yaşadığım yerde de olsaydı.

    YanıtlaSil

View My Stats