Merhaba herkese

Ozonlabs Ozonlava Bentonit Volkanik Kil Maskesi
Ozonlabs Ozonlava Bentonit Volkanik Kil Maskesi 


Bugün sizlere tanıtacağım ürün Ozonlabs Ozonlava Bentonit Volkanik Kil Maskesi. Ozonlava Volkanik Maske volkan tüfü içeren doğal bir içeriğe sahip. Şimdi sizlere ürünün vaat ettiklerini ve benim deneyimlerimi paylaşacağım.



Ozonlava Bentonit Kil Maskesinin Faydaları Nelerdir?

Ciltteki fazla yağı alarak cildi arındırıyor. Cilde aydınlık bir görünüm verirken cildin derinlemesine temizlenmesini sağlıyor. Gözenekleri temizleyerek, gözeneklerin küçülüp sıkışmasını sağlıyor. Cildin erken yaşlanmasını, kırışıklıkları önlüyor. Sebum dengesini sağlıyor. 

Ozonlava Volkanik Maske Nasıl Kullanılır?

Tercihen haftada bir kaç kez bir fırça yardımıyla temiz cilde ince bir tabaka halinde sürüyoruz. Yağlı ciltlerde 15 dakika, normal ciltlerde 7 dakika, kuru ciltlerde ise 5 dakika durması yeterli. Vücut için uygulanacaksa 30 dakika durması gerekiyor.  Uygulamayı yaptıktan sonra bol su ile duruluyorsunuz hepsi bu kadar. 

Ozonlabs Volkanik Maskeyi ben nasıl kullandım; Maskeyi cildime sürüyorum, 5 dakika bekleyip ılık su ile yıkıyorum. Maske yüzümdeyken biraz kaşıntı oluyor (sanıyorum kan dolaşımından dolayı oluyor) ama bu beni rahatsız etmiyor. Ardından yüzüme Ozonlabs Sepia aydınlatıcı tonik sıkıyorum ve tertemiz aydınlanmış bir cilde kavuşuyorum. Ben genelde haftada bir kez yapıyorum ama normalde haftada 2 ya da 3 kez kullanabiliyorsunuz. Maskeyi düzenli olarak kullanırsanız cilt tonunda aydınlanma oluyor. Özellikle güneş lekelerinde çok etkili olduğunu gördüm. Sivilce çıkarken sürerseniz ağrısını da alıyor sivilce çıkışını da önlüyor. Genel olarak memnun kaldığım bir maske oldu.
Ozonlabs Ozonlava Bentonit Volkanik Kil Maskesi 

Ozonlava Volkanik Maske Fiyatı şu an bir alana bir bedava kampanyası ile 199 TL  

Sizler Ozonlabs ürünlerini denediniz mi? Ozonlava Volkanik maske kullananlar yorumlarınızı bekliyorum. 

5 Yorumlar

  1. ozonlu ürünler genelde iyi geliyor benim cildime ..

    YanıtlaSil
  2. Bu yıl volkanik killi şampuan ve peeling kullandım çok memnun kaldım. Ozonlabs ürününü de merak ettim doğrusu:)

    YanıtlaSil
  3. sen beğendiysen ben de notlarıma ekleyeyim bunu :)

    YanıtlaSil
  4. Gerçekten merak ettim bu aralar cilt maskelerine takmış durumdayım :)

    YanıtlaSil
  5. Gerçekten etkili bir maskeye benziyor, denemek lazım :)

    YanıtlaSil

View My Stats