Merhaba herkese

Siyah noktalar hepimizin kabusu. Özellikle burun bölgesindeki siyah noktaları temizlemek için çeşitli ürünler deniyoruz. Son yıllarda bunun için en çok kullandığımız ürünlerin başında burun bantları geliyor. Benim yeni keşfim; Nano Absolute Siyah Nokta Temizleme Burun bandı. Hem kendim denedim hem de oğluma denettim ve sonuçları sizinle paylaşmak istedim. 

Nano Absolute Siyah Nokta Temizleme Burun Bandı



Nano Absolute Siyah Nokta Temizleme Burun Bandı ne işe yarar?

Özellikle burun bölgesinde bulunan siyah noktaların temizliğini pratik bir şekilde yapar. 

Nano Absolute Siyah Nokta Temizleme Burun Bandı Nasıl Kullanılır?

Öncelikle yüzümüzü sabun ya da uygun bir temizleyici ile temizliyoruz. Burnumuz ıslak kalacak şekilde kuruluyoruz. Bandı filminden ayırıp burnumuza yapıştırıyoruz. Bandın parlak kısmını burnumuza yerleştiriyoruz. Hava kabarcığı kalmayacak şekilde elimizle düzeltip iyice kuruyana kadar bekliyoruz. Yaklaşık 10-15 dakika sonra yavaşça çıkartıyoruz. 

Haftada iki gün kullanabilirsiniz. Güneş yanığı olan, kuru, derisi dökülmüş, iltihaplı. ağrılı, yaralı, çok hassas ve yara bandına alerjisi olan ciltlerde kullanılmaması gerekiyor.

Ben çok beğendim gerektiği gibi kullanıldığında gerçekten de güzel temizliyor. Maciter kozmetik ürünü olan Nano Absolute Burun Bandını satın almak isterseniz Es Kozmetik Niğde sayfası ile iletişime geçebilirsiniz. 

Niğde içerisinde kargo ücretsiz olarak dağıtım yapıyorlar. 

2 Yorumlar

View My Stats