Merhaba herkese

Saç bakımı ve saç sağlığı için şampuan seçimi kadar saç kremi seçimi de çok önemli. Bu zamana kadar kullandığım bütün ürünlerinden son derece memnun kaldığım Revox yepyeni bir ürün çıkartmış; Revox Biberiye&Kafein Özlü Saç Kremi. 



Revox Biberiye &Kafein Özlü Saç Kremi

#LerzanKaradanli23Nisan6Yasinda etkinliğimizde bizlerle bu yeni ürünle beraber oldular. Bende hemen kullanmaya başladım. 

Revox Biberiye & Kafein Özlü Saç Kremi Kullanımı

Revox Biberiye &Kafein Özlü Saç Kremi




Saçlarınızı şampuanla tercihen Revox Şampuan yıkadıktan sonra saç kremini saç diplerinden ucuna doğru sürüyoruz. 3-4 dakika bekledikten sonra ılık suyla duruluyorsunuz hepsi bu kadar. İlk kullanımdan itibaren saçları yumuşacık yapıyor. Kokusu hanımeli çiçeği gibi. Açıkçası ben biberiye özlü denilince daha bitkisel ve kötü bir koku ile karşılaşacağımı düşünmüştüm ama o mis gibi hanımeli kokusunu alınca çok mutlu oldum. Saçları yumuşatıyor ve kırılmasını önlüyor. Saçlarınızı uzun süre kurutuyorsanız, maşa ya da düzleştirici kullanıyorsanız (uzun süre ısıya maruz kalan saçlar) yıpranmasını da önlüyor.  Saçları kökten uca doğru nemlendiriyor ve bunu ilk kullanımdan itibaren fark ediyorsunuz. Revox şampuan ile beraber kullandığınızda saçlarınızın daha hızlı uzadığını ve dökülmelerin azaldığını da göreceksiniz. 

                                                   Revox Biberiye &Kafein Özlü Saç Kremi

Revox ürünlerinin hiç birinde paraben, silikon, boya ve insan sağlığına zararlı maddeler yok. Bitkisel olduğu için çocuklarıma da güvenle kullandırtıyorum. Saç derisi yıpranmış kişilere (doktorlarına danışarak) özellikle Revox şampuanla beraber kullanmalarını tavsiye ediyorum. Çünkü bu zamana kadar kime tavsiye ettiysem hep olumlu güzel geri dönüşler aldım. 

Revox Biberiye&Kafein Özlü Saç kremi kullananlar sizler memnun kaldınız mı? Revox Biberiye&Kafein Özlü Saç Kremi Fiyatı 32.90 TL

6 Yorumlar

  1. ilginç bir karışım aklımızda dursun sevgiler

    YanıtlaSil
  2. kafein saça çok iyi gelir denemem lazım bunu..

    YanıtlaSil
  3. Ben hiç Revox ürünü denemedim nasıl oldu bu bilmiyorum ama mutlaka bir ürününü denemek istiyorum o zaman Revox kafein özlü saç kremi ile başlayayım.

    YanıtlaSil
  4. ben bu saç kremini çok sevdim...Revox'un şampuanları gibi başarılı. Kolayca taranmayı sağlayan,benim gibi yer yer düzleştirici ve fön makinesi kullanan birine saçlarının yıpranmasını önleyen, içeriğiyle saça iyi gelen bir krem.

    YanıtlaSil

View My Stats