Merhaba herkese

Bugün sizlere farklı bir güneş kreminden bahsedeceğim. Ozonlabs markasına ait bentonit içerikli Bellatrix Güneş Losyonu


Ozonlabs Bellatrix Güneş Losyonu Bentonit İçerikli

Yaz kış benim gibi güneş koruyucu kullananlar bilirler cildimize uyum sağlayan, hem bakım yapan hem de güneşten koruyan bir krem bulabilmek gerçekten de çok zor. Bulunca da vazgeçemiyorsunuz çünkü her üründe bir eksiklik olabiliyor yahut cildimizle uyuşmayabiliyor.

Ozonlabs Bellatrix Güneş Losyonu içeriği çok güzel, zaten Ozonlabs markasının sloganı da ''Temiz Kozmetik''. Bellatrix güneş losyonu akışkan yapıda kolay sürülüyor ve hemen emiliyor. 125 ml lik kilitli kapaklı bir ambalajı var. Yapısı ince olduğu için ciltte tabaka gibi kalmıyor, beyazlık bırakmıyor. Aslında içerik olarak cildi güneşten korumaktan çok cilde zarar vermeden bronzlaşmayı sağlıyor. İçeriğindeki maddeler cildi çok güzel nemlendirdiği için cildin güneş ışınlarından dolayı nemini kaybedip yaşlanmasını engelliyor. İçeriğindeki Allantoin maddesi güneş yanıklarına karşı korurken cildin solgun, kuru gözükmesini de engelliyor. 

Makyaj altında da baz olarak rahatlıkla kullanabileceğiniz Ozonlabs Bellatrix Güneş Losyonu bende sivilce v.s. yapmadı. Hafif bir kokusu var ve beni rahatsız etmedi, zaten kalıcı değil sürdükten sonra kayboluyor. Sürdükten sonra cilt nemli kalıyor ve parlak gözüküyor. 


Ozonlabs Bellatrix Güneş Losyonu Bentonit İçerikli
Ozonlabs Bellatrix Güneş Losyonu Bentonit İçerikli



Ürünü yazın denizde kullanmadım ama ekim-kasım aylarında kullandım. Bu yüzden cildime yeterli geldi ama yazın denizde güneşte koruması nasıl olur bilemiyorum çünkü güneş koruması, faktörü filan belirtilmemiş üründe. İçeriğine baktığımda da diğer güneş koruma kremlerinde olan maddelerin olmadığını gördüm. Gerçi kimyager olmadığım için bir çok maddeyi ürünleri kullanırken öğreniyorum. Belki içeriğindeki maddelerden biri güneş korumasını sağlıyordur bunu bilmiyorum. Nemlendirici olarak, koruyucu olarak çok beğendim kullanmaya devam da ederim ama dediğim gibi yazın çok güneşli ortamda işe yarar mı bunu bilmeden sanırım yazın kullanamam. 

Sizler Ozonlabs Bellatrix Güneş Losyonunu kullandınız mı? Ozonlabs Bellatrix Güneş Losyonu Fiyatı 170 TL


19 Yorumlar

  1. kışın hiç kullanmadım dahaaa :)

    YanıtlaSil
  2. ilk defa duydum bu markayıııı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Markanın ozonyağını kullanıyorum hatta önceki yazılarımda da var çok memnun kaldım

      Sil

  3. Deneyelim Lerzancığım, teşekkür ederiz 🙏😍🌷😊

    YanıtlaSil
  4. Ah Lerzancığım inan yıllardır hiç güneş kremi veya losyonu kullanmadım ama zararını çok gördüm. Vallah herkes kullansın. Ben bahçedeki kedilere mama alıyorum o yüzden kozmetiğe hemen hiç para ayıramıyorum. Bazen kız kardeşim ta İstanbul'dan kargoyla gönderiyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim cildim çabuk lekeleniyor ondan da geçtim zararlı ışınlardan korunmak için yaz kış sürmeden çıkamıyorum ben

      Sil
  5. hem çok pahalı hem de koruyuculuğu üzerinde yazmıyorsa pek alınacak gibi değil bu losyon..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nemlendirmesi filan çok güzel İremcim ama güneş koruyucu olarak yazın tam yeterli mi ondan emin değilim. Yapısı filan çok güzel makyaj altına da rahatlıkla kullanabilirsin ekstra bir şeye gerek kalmıyor.

      Sil
  6. İçeriğindeki etken maddeler doğal filtreli olarak geçiyorlar. İçeriğindeki shea yağı,susam yağı oldukça güzel nemlendiren yapılar. Bellatrix güzel bir nemlendirici olmuş. Teşekkür ederim yazı icin ✨

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nemlendirmesine bir sözüm yok. Şimdi doğalda olsa koruyorsa neden koruyucu faktörü var, koruyucu faktörü yoksa neden güneş koruyucu olarak geçiyor. Kış için çok iyiydi ama sanırım yaz için uygun olmaz

      Sil
  7. Ben de artık kışın da korumalı krem sürüyorum. Bellatrix de iyi bir ürüne benziyor ☺️

    YanıtlaSil
  8. Kışında kullanmak gerekiyor mutlaka ozonlabs bellatrix güneş losyonu güzel bir ürüne benziyor.

    YanıtlaSil
  9. Makyaj altına kullanılıyor olması güzelmiş

    YanıtlaSil
  10. denemek lazım hiç duymadığım bir ürün

    YanıtlaSil
  11. denenmesi lazım duymuştum bunu ama hiç kullanmadım maalesef .Bu arada sayfamda çok güzel verim alacağın bir etkinlik var beklerim

    YanıtlaSil
  12. Markanın bu ürününü kullanmadım ama kullandıklarımdan çok memnunum.

    YanıtlaSil
  13. Yaz kış güneş kremi vazgeçilmezim. Ozonlabs Bellatrix Güneş Losyonunu da hemen alıp deneyeceğim.teşekkürler önerin için Lerzancığım.

    YanıtlaSil

View My Stats