Merhaba herkese

Bir Covid 19 virüsü çıktığından beri bağışıklığımı artırmak için araştırmalar yapıyorum. Çevremden ve bu hastalığı atlatan bazı arkadaşlarımdan öğrendiğim bir yağ Udi Hindi yağı. Daha öncesinde duymuştum ancak bu kadar çok etkisi olduğunu bilmiyordum. Koronayı atlatan arkadaşlarım en çok Udi hindi yağı ve kozalak şurubu tükettiklerini söylediler. Bu iki ürün sayesinde çok hafif semptomlarla atlattıklarını söylediler. O yüzden bende bulaşmadan önlem almak istedim. 


Udi Hindi Yağı Nedir?Udi Hindi Yağı Ne işe Yarar
Udi Hindi Yağı Nedir?Udi Hindi Yağı Ne işe Yarar


Udi Hindi Yağı nedir?

Udi Hindi Doğu Asya topraklarında yetişen bir ağaç ve yağ da bu ağaçtan elde ediliyor. Bu ağaç her mevsim yaprakları olan ve mevsimler değişse de etkilenmeyen bir ağaç. Bu ağaçtan elde edilen yağ o kadar çok yerde kullanılıyor ki.

Udi Hindi Yağı Ne İşe Yarar?

Zatürre, Bronşit, Akciğer iltihabı, Güneş Yanıkları, İdrar Kaçırma, Egzama, Alerjik Rinit, Güneş Yanıkları, Boğaz Ağrısı, Bahar Alerjisi, Gut Hastalığı, Akne Sorunları, Kansızlık, Saç Bakımı, Karaciğer Yağlanması, Guatr, Mide Ağrıları  gibi sorunlarda etkisi olan Udi Hindi yağının Hadislerde de geçtiği söyleniyor. Ben henüz denemedim ama cilt bakımında maske olarak da kullanılıyormuş. 

Udi Hindi Yağı İlaç değildir o yüzden doktora danışmadan lütfen kullanmayınız. Ben doktor arkadaşımla istişare yaptıktan sonra kullanmaya başladım. Bu yazıyı bir tavsiye olarak görmeyin ben sadece bana iyi geldiği için paylaşıyorum. Siz gene de doktorunuza danışın. 

Udi Hindi Yağı Nedir?Udi Hindi Yağı Ne işe Yarar
Benim kullanmaya başlama sebebim Corona virüsünden korunma amaçlı. Bağışıklık sistemimi güçlendirmek, stres ve yorgunluğumu atabilmek için günde 2 kez birer çay kaşığı içmeye başladım. Hoş bir kokusu var içerken zorlanmıyorum ki zaten ağız kokusu için de kullanılıyormuş. 

Ben kullanımdan memnun kaldım, kullanmaya devam ediyorum. Boğaz ağrıma çok iyi geliyor, hafif üşüttüğüm zaman vücut kırgınlığını alıyor. Bu kadar faydalı olduğunu bilseydim çok önce kullanmaya başlardım ama buna da şükür. Bu korona bizlere hayatın değerini, doğayı korumamız gerektiğini ve doğaya dönmemizi de öğretti sanıyorum. İtiraf edeyim eskiden çok fazla bitkisel şeyler kullanmazdım en çok üşüttüğüm zaman ıhlamur, kekik çayı filan içerdim. Arada da çörek otu yağı içerdim. 

Kullandığım ürün SahiŞifa markalı. Sahişifa firmasına ve ürünlerine güveniyorum. O yüzden Hindistan cevizi yağı, bitkisel sabunlar, keçiboynuzu özü gibi bir çok ihtiyacımı bu siteden karşılıyorum. 

Sizler bitkisel ürünleri kullanıyor musunuz? Udi Hindi yağını duymuş muydunuz? Udi Hindi yağı kullananlar gördüğünüz fayda ve varsa zararlarını yazar mısınız? 





10 Yorumlar

  1. Daha önce denedim bu Udi yagi. İyi gelmesine sevindim

    YanıtlaSil
  2. Hiç duymamıştım merak ettim araştırayım ben de.

    YanıtlaSil
  3. Udi Hindu yağını ilk kez duyuyorum bağışıklık sorunum için araştıracağım.

    YanıtlaSil
  4. Udi Hindi Yağını ilk kez duydum, ama çok faydalı olduğunu görünce ben de hemen satın almak istiyorum, şifa olsun canım :)

    YanıtlaSil
  5. bu ara çok duyuyorum, ben de deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
  6. Güzel bilgilendirme için teşekkür ederim, biz de kullanalım inşallah.

    YanıtlaSil
  7. bunu ilk defa duydum işte..

    YanıtlaSil
  8. Udi hindi mi ? Hic daha önce duymadığım bir yağ. Merak ettim

    YanıtlaSil
  9. Daha önce hiç duymamıştım bu yağı ama ne kadar da faydaliymis. Bu dönemde kullanmak lazım ben de en kısa zamanda temin edeyim 💝

    YanıtlaSil

View My Stats