Merhaba herkese

Bugün sizlere bir süredir kullandığım bir üründen bahsedeceğim. Ozonlabs Olive Oil Serum içeriğinde Rosa Damascena Flower Oil, Ozonlanmış Zeytin Yağı ve Shea Butter var. 



Ozonlabs Olive Oil Serum Nedir Ne İşe Yarar
Ozonlabs Olive Oil Serum Nedir Ne İşe Yarar


Ozonlabs Olive Oil Serum Nedir Ne İşe Yarar

Öncelikle Ozonlabs Olive Oil içeriğinden bahsedeyim;

Rosa Damascena Flower Oil( Gül Öz yağı) nedir ne işe yarar; İçerisindeki vitamin ve yağlar ile ciltte yaşlanmaktan oluşan kırışıklıkları azaltıp cildi sıkılaştırır. İnsan sebumuyla uyumlu bileşenleriyle ciltte istenmeyen parlamayı önler. Akneye sebep olan bakterileri öldürür. Güçlü bir antioksidan olduğu için cildi canlı gösterir, güneş lekelerini önlemeye yardımcı olur. Cildin nem dengesini sağlar ve kurumasını önler.


Ozonlanmış Olive Oil(Ozonlanmış Zeytin Yağı) nedir ne işe yarar; Cildi temizler ve nemlendirir. Cildin elastikiyetini artırır. Selülit ve akne tedavisinde kullanılır. Aftlarda, zonada, topuk çatlaklarında, saç bakımında kullanılır. 


Shea Yağı nedir ne işe yarar; Shea yağğı doğal bir antioksidandır. Ciltteki lekeleri azaltır, yenilerinin oluşumunu engeller. Yaşlanma etkilerini azaltır. Güneşin zararlı ışınlarını engeller. Ciltteki kuruluktan kaynaklı kaşıntıları azaltır, cildi soğuk ve sıcağa karşı korur. Yara ve yanık izlerini geçirir. Saç  bakımından topuğa kadar kullanılabilir.


Ozonlabs Olive Oil O3RSS Serum Nasıl Kullanılır?

Temizlenmiş cildimize günde iki kez iki fıs sıkıp masajla yediriyoruz. Ozonlu ürünleri daha önce kullanmadıysanız baştan uyarayım kokusu size tuhaf gelecektir. Ben daha öncede ozonlu diş macunu filan kullandığım için çok yadırgamadım ama tavsiyemle alıp ilk kez kullanan arkadaşlarımdan yadırgayanlar oldu:) Serumu yüzüme yedirdikten sonra herhangi bir şey sürmüyorum. Bir hafta içerisinde cildinizdeki değişikliği fark ediyorsunuz zaten. Canlandırıyor ve varsa özellikle dönemsel akneleri geçiriyor. Akne izlerinde de hafif hafif açılmalar görebiliyorum. Göz altıma da minik minik dokunuşlarla serumdan değdiriyorum ki göz altı morluklarım açılsın diye. Henüz çok uzun süre kullanmadığım için göz altlarımdaki etkisinden bahsedemeyeceğim, ileride yazımı güncelleyeceğim o zaman detaylı anlatacağım. 

Ozonlabs temiz kozmetik olduğu için Paraben içermez, Silikon İçermez, Sülfat İçermez, Parfüm İçermez, Alkol İçermez!!!


Ben kullanmaya devam ediyorum. Kısa sürede memnun kaldığım için yazımı hemen yazmak istedim ama tabi ki ilerde güncelleyeceğim. İlk izlenimlerim çok olumlu, kısa sürede çok etkili bence. Temiz içerikli, çok fonksiyonel ve etkili bir ürün alıyorsanız mutlaka deneyin derim.

Sizler Ozonlabs ürünlerini denediniz mi? 

Ozonlabs Olive Oil O3RSS Serum Fiyatı 389.90 TL 


3 Yorumlar

  1. 35 i geçtikten sonra hanımlar genelde seum ve kremleri kullanıyorlar. Lerzan hanım Ozonlabs Olive Oil Serum'u güzel tanıtmışsınız.

    YanıtlaSil
  2. Oh very interesting serum darling
    xx

    YanıtlaSil
  3. lekeler için iyi gelen, cilde ışıltı katan, cildi koruyan, kolojen desteği sağlayan,nemlendiren, Rozalı ciltlerin dönem dönem bağırtısını azaltan oldukça iyi bir serum O3RSS. Süreç yazını da bekliyorum.

    YanıtlaSil

View My Stats