Merhaba herkese

Başlıkta 23Nisan geçiyor ama ekim ayındayız diyenler olacağı için bir açıklama yapayım.





LerzanKaradanli23Nisan6Yasinda Etkinliği

Takipçilerimin pek çoğu biliyor ama ben gene de açıklayayım; Her sene 23 Nisanları blogger arkadaşlarımla birlikte kutlamak için etkinlik hazırlıyorum. Bu etkinliklerimde hem 23 Nisan'ı kutluyoruz hem de blogger arkadaşımla bir çok markayı buluşturuyorum. Birde ilk başladığım zamanlarda 29 Ekim tarihinde de etkinlik hazırlıyordum ancak senede iki etkinlik gerçekten çok yorucu olunca geçen sene 29 Ekim'de yapamamıştım. Bu senede 23 Nisan için hazırlıklarıma başlamıştım; #LerzanKaradanli23Nisan6Yasinda etkinliği ancak pandemiden dolayı yapamayınca 29 Ekim'de yapmaya karar verdim. Katılacak blogger arkadaşlarımın bir kısmı hafta içi müsait olmadıkları için tarihi 31 Ekim Cumartesi olarak belirledik.


Hazırlıklarımı tamamladım ve gün saymaya başladım. Ancak 30 Ekim'de İzmir'de olan depremden dolayı içimizdeki coşku yerini buruk bir acıya çevrildi. Ancak tüm rezervasyonlar yapılmıştı, herkes izinlerini almış biletlerini almış mekan ayarlanmıştı iptal edemezdik çünkü aylardır hazırlıklarımızı bu tarihe göre yapıyorduk. 

Etkinlik mekanımız QueennEvent Niğde merkezde çok hoş bir mekan. Sahibi Yağmur hanım son derece güler yüzlü ve tatlı bir bayan. Her detayı tek tek konuştuk ve mekan bizim için özenle hazırlandı. O gün için bizden başka mekanda müşteri olmayacaktı ve mekan çok geniş, ferah ve tüm hijyen önlemleri alınmıştı. Feyzan bir gün önce geldi, Çiğdem etkinlik sabahı 6 da :) 

Feyzan, Çiğdem ve ben erken gidip mekanımızı hazırladık. Ardından yavaş yavaş katılımcı arkadaşlarımız gelmeye başladı. Ankara'dan Küboş geldi. Sonrasında Ankara'dan Vildan, Ayşegül ve Füsun geldi. Ardından Mersin'den Berrin, Ankara'dan Cansu ve İzmir'den Melis geldi. En sonda Adana'dan Kübra ve Aslı geldiler. Ve biraz sohbet ettikten sonra etkinliğimize başladık.





Her zamanki gibi etkinliğimize kısa bir konuşma ve İstiklal Marşımız ile başladık. Ardından arkadaşlarım yemeklerini yerken ben kısa kısa ürünler hakkında bilgi verdim. Sonrasında da fotoğraf çekimlerimizi yaptık, biraz hasret giderdik ve arkadaşlarım evlerine dönmek üzere yola çıktılar. Ben her etkinliğimde gelen arkadaşlarımı evimde ağırlar gibi ağırlarım. En son arkadaşım gidene kadar mekanda beraber beklerim ya da alır evime götürürüm. En sona Çiğdem ve Feyzan kaldı. Feyzan pazar günü dönecekti. Çiğdemin de otobüsü akşamdı ve ortalığı toplayıp eve geçtik.



Etkinliğimiz çok güzel geçti. Gerçekten bana inanan güvenen firmalarım sağ olsunlar çok güzel destek oldular. Etkinlik hazırlamak gerçekten çok zor ve yıpratıcı. Öncesi, sonrası hep çaba gerektiriyor. Ama çok zor olsa da seviyorum uğraşmayı emek vermeyi ve sonrasında herkesi mutlu bir şekilde ağırlayıp güzel ürünlerle buluşturup yolcu etmeyi. Ama ekipte çok önemli; uyumlu olmaları, pozitif olmaları, blog yazarı olmaları ve en önemlisi de blog işini ciddiye almaları çok önemli

Gelen arkadaşlarımın çok şükür hepsi de sorumluluğun bilince kişiler. Bir araya geldiğimizde iyi arkadaş olduğumuz için keyifli vakit geçirmek kadar sonrasında paylaşımlar için de konuşup fikir alışverişi yapabiliyoruz. Birbirimizi seviyoruz ve anlıyoruz. Ama dile kolay 12 kişi için etkinlik hazırlamak gerçekten de zor, yorucu ama bir o kadar da güzel. Her sene ekipte birkaç kişi değişebiliyor ama bu demek değil ki değişen kişileri beğenmediğim için davet etmiyorum. Yeni arkadaşlar da benim etkinliklerimin tadına baksınlar istediğim için sayının fazla olmasından dolayı herkesi her sene davet edemiyorum. Yoksa bu etkinliğimde de olmasını istediğim 5-6 çok değerli blog yazarı arkadaşım vardı. Elimde olsa 25-30 kişiyle yapmak isterim. Ama dediğim gibi çok zor :(  4-5 kişi ile yapılan etkinlikler gerçekten çok kolay ama sayı arttıkça ki benim etkinliklerimde sayı 12 altında hiç olmadı ürünlerin yollanması, kargosu, sonrasının takipleri vs çok zor oluyor.

Çok şükür güzel bir etkinliği daha başarıyla atlatmanın mutluluğu ile sözlerimi tamamlıyor ve sizleri etkinlikten karelerle baş başa bırakıyorum. Seneye Allah ömür verirse yeni bir etkinlikte buluşmak ümidiyle. Bir sonraki yazım #LerzanKaradanli23Nisan6Yasinda etkinlik sponsorları olacak. 



Öncelikle bana inanıp güvenen tüm firmalarıma, benim yanımda olan blogger arkadaşlarıma ve mekan sahibi Yağmur hanıma çok teşekkür ediyorum. Nice güzel etkinliklere...


20 Yorumlar

  1. Gerçekten çok güzel bir etkinlik oldu. Emeklerin için, bizi biraraya getirdigin için, bir-çok firma ile bulusturdugun için çok teşekkür ederim canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iyi ki geldin Feyzancım harika bir etkinliğe daha imza attık. Rabbim nasip ederse yenilerinde görüşmek üzere

      Sil
  2. Gerçekten ailemi ikna etmek çok zor oldu bu sefer. Dostları gormek,seni görmek güzeldi. Sponsorları tek tek yazmaya başladım her zamanki gibi. Erhan Abiye,evlatlarına çok teşekkür ederim. Nice 29 Ekimler olsun. Mekan ayrıca çok ferahti. Emeğine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iyi ki geldiniz Kübracım. Anne ve babana çok teşekkürler.

      Sil
  3. Ahhh canım benim kalemine sağlık ağzına sağlık ve tüm herşey için emeklerine sağlık
    Hersene çok çaba sarf edip bizleri şehir dışından bir araya getiriyorsun
    Özlem gideriyoruz uzun uzun sohbet ediyoruz .
    Ve bizi o kadar güzel firmalarla tanıştırıp daha önce kimsenin denemediği ürünlerle buluşturuyorsun.
    Ne kadar tesekur etsek az.
    Iyki seni tanıdım iyki varsın.
    En Yakın zamanda ankaraya bekliyoruz :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iyi ki geldiniz tatlım. Sayenizde tüm yorgunluğum geldi geçti. Özlemişiz birbirimizi ve bu ortamı

      Sil
  4. Eline sağlık canım, yine her zaman olduğu gibi sorunsuz bir etkinlikti bizim için. Emeklerin için tekrar tşkler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok emek verdim ama değdi harika bir etkinlik oldu. Geldiğiniz için teşekkür ediyorum Aslıcım

      Sil
  5. Lerzan hanım güzel bir etkinlik olmuş

    YanıtlaSil
  6. bu dönemde moral açısından iyi olmuş eline sağlık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hepimize çok iyi geldi. Bir de çok uzun süredir bu anı bekliyorduk

      Sil
  7. bende niğdeliyim ama yazları orda oluyorum keşke yakın olsaydık çok güel moral etkinliği olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Niğde'den katılan sadece bendim. Diğer arkadaşlarım hep başka şehirlerden geldiler

      Sil
  8. Çok güzel bir etkinlik olmuş :)

    YanıtlaSil
  9. Emeğin çok büyük öncelikle bunun icin çok teşekkür ederiz. Böyle anlamlı günlerde etkinlik düzenleyip bizleri bir araya getirdiğin için kıymetli sponsorlar bulduğun icin ayrıca yine teşekkür ederiz. Çok keyifli ve güzel bir etkinlik oldu. Seni görmek çok güzeldi. İyi ki varsın lerzancim :)

    YanıtlaSil
  10. Yine harika bir etkinlik olmuş Lerzancım, birbirinden değerli blogger arkadaşlarla, tanıtılan ürünler de çok kaliteli :)

    YanıtlaSil
  11. Canım etkinliğini instagramdan devamlı takip ettim harika oldu ellerine, yüreğine sağlık.

    YanıtlaSil
  12. Etkinlik harika görünüyor. Emeğine sağlık tebrik ederim ♥

    YanıtlaSil
  13. ne güzel bir gün geçirdik sabahın köründe geldim ama:)) emeğine dostluğuna çok teşekkür ederim canım. daha nie 23 nisan ve 29 ekim i kutlamak dileğiyle

    YanıtlaSil

View My Stats