Merhaba herkese

Kış geldi mont ve sweatshirt-hoodie alışverişi yapmak istedim. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile Gotham sitesinden sipariş vermeye karar verdim. Siparişimi gece hazırladım verdim ve ertesi gün hemen irtibata geçtiler. Beğendiğim kabanın benim bedenime göre olanı ellerinde kalmamış ve sweatshirtlerinizi hemen kargoya veriyoruz dediler. İki gün sonra da elimdeydi ürünlerim.





İki adet sweatshirt ya da diğer adıyla hoodie sipariş verdim. İki gün sonra da geldi kargom. Ürünlerin rengi kalitesi beklediğim gibi geldi. M beden sipariş verdim gördüğünüz gibi salaş ve rahat bir tarzı var. Yani üzerime otursun bol durmasın derseniz bedeninizden biraz daha küçük sipariş verebilirsiniz ama ben normalde de biraz bol giyimi sevdiğim için tam istediğim gibi oldu. Kalınlığı da tam istediğim gibi hani üç iplik dediğimiz kalınlıkta. Ben çok üşüyen biri olduğum için kışın ya üç iplik yahut polar giymeyi tercih ediyorum. Kumaşın kalitesini, dikişlerini, rengini kısacası ürünleri gerçekten de beğendim. Mont ve yağmurluk almayı da düşünüyorum. Aldığım zaman onları da sizlerle paylaşacağım.



Sizler Gotham sitesinden alışveriş yaptınız mı? Kışın benim gibi kalın giyinmeyi mi tercih edersiniz?




 Almayı düşündüğüm montlar arasında karar veremedim. Sizce hangisi daha güzel? (normalde yeşil hastası olduğum için yeşil bakardım ama yeşil montum olduğu için farklı olsun istedim)

2 Yorumlar

  1. Sweatshirtler gerçekten harika güle güle giyin hepsini ☺️

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullanılsın canim..

    YanıtlaSil

View My Stats